EXCLUSIV. Liderul partidului Jobbik din Ungaria în Top 10 al celor mai anti-Semite declarații din 2012. DOCUMENT

MARTON GYONGYOSI

Marton Gyongyosi

Liderul partidului de extrema dreaptă Jobbik din Ungaria, Marton Gyongyosi, ocupă poziția a șaptea într-un top al celor mai anti-Semite/anti-Israel declarații din anul 2012 întocmit de Simon Wiesenthal Center din Los Angeles.

Centrul Simon Wiesenthal din Los Angeles (SUA) a dat publicității azi un top 10 al celor mai anti-Semite/anti-Israel declarații din acest an. Prima poziție este ocupată de partidul care se află la conducerea Egiptului în acest moment, Frăția Musulmană.

Poziția a șaptea este ocupată de către liderul partidului de extrema dreaptă Jobbik din Ungaria, Marton Gyongyosi. Potrivit Centrului Simon Wiesenthal în data de 26 octombrie a.c. Gyongyosi l-a criticat dur pe ministrul de externe al Ungariei pentru faptul că sprijină Israelul și a solicitat public verificarea cetățenilor unguri de origine evreiască.

”Cred că acum este momentul să verificăm câți cetățeni de origine evreiască se află în Ungaria, și în mod special în Parlamentul Ungariei pentru că aceștia reprezintă un risc la adresa securității naționale a Ungariei”, a declarat Gyongyosi pe 26 octombrie a.c.

În documentul Centrului Simon Wiesenthal mai sunt nominalizați, printre alții, regimul din Iran, partide politice din Ucraina și Grecia, precum și un om de media din Germania.

2012 Top Ten Anti-Israel/Anti-Semitic SlursOne Response to EXCLUSIV. Liderul partidului Jobbik din Ungaria în Top 10 al celor mai anti-Semite declarații din 2012. DOCUMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>