Analistul Radu Tudor: ”Dan Tanasă este un jurnalist remarcabil. Mi-aș dori ca cei de la vârful Statului Român să facă ceea ce face el”

July 9, 2015 •Antena 3 •Views: 2964

După șapte ani de când m-am apucat să scriu, documentat și sistematic, despre epurarea etnică a românilor din județele Covasna, Harghita și Mureș, și despre abuzurile și nedreptățile comise de autoritățile publice locale din cele trei județe controlate de UDMR, am onoarea să fiu apreciat în termeni măgulitori de unul dintre cei mai bine cotați analiști politici și militari.

Într-o intervenția telefonică avută ieri la Antena 3 referitor la noul gest jignitor la adresa românilor comis de extremistul Csibi Barna, jurnalistul Radu Tudor și-a exprimat public aprecierea pentru munca mea.

”Dan Tanasă este un jurnalist remarcabil care luptă pentru drepturile românilor din Harghita și Covasna și mi-aș dori să fie mai multe persoane la vârful Statului Român care să facă ceea ce face și Dan Tanasă de acolo de unde este el”, a declarat analistul Radu Tudor, în direct la Antena 3.

Puteți asculta declarația aici.

FOTO: agerpres.ro

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Analistul Radu Tudor: ”Dan Tanasă este un jurnalist remarcabil. Mi-aș dori ca cei de la vârful Statului Român să facă ceea ce face el”

  1. ionel says:

    Stima si respect dle Tanasa.Alogenii, cei carora le-am dat adapost,pamant si apa,va vor mai ataca,…..dar nu va lasati, nu sunteti singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Analistul Radu Tudor: ”Dan Tanasă este un jurnalist remarcabil. Mi-aș dori ca cei de la vârful Statului Român să facă ceea ce face el”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/analistul-radu-tudor-dan-tanasa-este-un-jurnalist-remarcabil-mi-as-dori-ca-cei-de-la-varful-statului-roman-sa-faca-ceea-ce-face-el/