CAREI. Peste 900 de persoane au asistat duminică la comemorarea a 142 de ani de la moartea lui Avram Iancu

September 15, 2014 •valori nationale •Views: 1767

14 septembrie 2014, Carei (FOTO: buletindecarei.ro)

14 septembrie 2014, Carei (FOTO: buletindecarei.ro)

Peste 900 de careieni au asistat duminică la comemorarea  a 142 de ani de la moartea lui Avram Iancu, în semn de omagiu pentru sacrificiul acestuia pentru a păstra vii idealurile şi continuitatea milenarului popor român.

Organizatori au fost  Asociatia Colonia Moţilor Ianculeşti, Asociatia Refugiaţilor – filiala Carei, Asociatia Culturala ASTRA, Despărţământul Carei, Buletin de Carei, Asociatia Unirea 2009, SC Ianculesti SRL si Directia de Cultură a Municipiului Carei.

Manifestările au fost onorate de prezenţa celor mai înalte oficalitati ale judetului, prefectul Eugeniu Avram, Adrian Stef, presedintele consiliului judeteam și vicepresedintele Mircea Govor, Felician Pop, directorul Centrului Judetean de Creatie si Păstrare a traditiilor Satu Mare, Liviu Marta, directorul Muzeului judetean și directorul adj. Radu Ardelean, Robert Laslo, directorul adj. al Bibliotecii Judetene, consilieri judeteni, directori de scoli.

Nimeni din administraţia locală careiană nu a luat parte la eveniment, nici măcar ca simpli spectatori.

Integral și foto pe buletindecarei.ro

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CAREI. Peste 900 de persoane au asistat duminică la comemorarea a 142 de ani de la moartea lui Avram Iancu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/carei-peste-900-de-persoane-au-asistat-duminica-la-comemorarea-a-142-de-ani-de-la-moartea-lui-avram-iancu/