Declarații INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna la adresa mea

October 31, 2016 • UDMR • Views: 5832

Campania electorală a UDMR pentru alegerile parlamentare din acest an are două teme principale: propaganda separatistă și incitarea la ură împotriva mea.

Vezi și ATAC grobian al UDMR la adresa mea în direct la Antena 3

În lipsa unor proiecte concrete și a unor strategii prin care să contribuie la bunăstare românilor și maghiarilor, UDMR incită la secesionism teritorial printr-o campanie electorală centrată exclusiv pe mesaje separatiste.

„Salvăm Oradea de București”, „Banatul puternic!” și „Să fie și maghiara limbă oficială în ținutul secuiesc” sunt mesajele cu care UDMR a demarat acestă campanie electorală.

Întrebat despre candidatura mea la alegerile parlamentare pe lista Alianței Noastre România condusă de Marian Munteanu, liderul UDMR Covasna, Tamás Sándor, a făcut o declarație pentru portalul Szekelyhon: „Mă bucur, căci așa vor vedea oamenii ce îi așteaptă dacă oameni de genul lui Dan Tănasă ar reprezenta ținutul secuiesc la București. (…) Scopul UDMR-ului este să salveze ținutul secuiesc de București și de mâncătorul de maghiari Dan Tănasă” (detalii aici).

Declarația liderului UDMR Covasna este în mod evident una incalificabilă, o incitare la ură împotriva mea. După cum ne-am obișnuit deja, UDMR incită la ură împotriva mea pentru simplul motiv că demasc de ani de zile activitatea acestei organizații extremiste, șovine și antiromânești.

FOTO: Tamás Sándor, agerpres.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

5 Responses to Declarații INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna la adresa mea

  1. […] Vezi și Declarații INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna la adresa mea […]

  2. Geo says:

    Sunt deranjati de adevãrurile rostite de Dan Tãnasã! Adevãruri mereu însotite de dovezi incontestabile. Sunt deranjati de declaratiile tale bine documentate, de limbajul tãu echilibrat, ferm si clar, sunt foarte deranjati de demersurile tale juridice finalizate cu aplicarea corectã a legii.
    Ei doresc sã te provoace sã folosesti un limbaj trivial cu scopul de a te denigra.
    Suntem multi care te sustinem. Mai multi decât isi pot ei imagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend