Donați 2% Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC) – Nu vă costă nimic!

February 4, 2015 •Asociația Civică pentru Demnitate în Europa •Views: 2803

Dan-Tanasa-Camera-Deputatilor

(FOTO: Florin Eșanu)

Dragi prieteni,  

În 2014 am înființat Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), pe care o conduc în calitate de președinte și cu care vreau să mă implic și mai mult în probleme românilor din zona Covasna-Harghita. Atât cât voi putea, voi încerca să fac mai mult. Dar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru. 

Codul Fiscal din România dă posibilitatea persoanelor fizice de a direcționa doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit: fundații, asociații, unități de cult ori pentru acordarea de burse private (art.57 (4)–(6) și art.84(2)-(4) din Codul Fiscal).

Voi, cetățenii care contribuiți la bugetul de stat cu impozitul pe veniturile realizate puteți dispune asupra destinației unei sume reprezentând 2% din impozit pentru susținerea entităților nonprofit. Nu dați nimic de la dumneavoastră. Această donație nu vă costă nimic! Impozitul pe venit oricum îl plătiți statului. Diferența e că 2% din acești bani pe care oricum statul îi ia,aveți dreptul să-i dirijați acolo unde vreți dvs..

Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de Stat!

Ce trebuie să faceți pentru asta? Nimic mai simplu!

Trebuie să completați și să depuneți la Administrația financiară, până la data de 15 mai 2015, Declarația 230. Pentru a vă ușura completarea Declarației, am trecut deja datele de identificare fiscală ale ASOCIAȚIEI CIVICE PENTRU DEMNITATE ÎN EUROPA (ADEC), dvs. rămânând doar să completați cu datele dvs., să datați și să semnați.

Gasiți mai jos pe link formularul 230, completat deja cu datele asociației. Imprimați-l, completați datele personale, semnați și datați. Expediați-l prin poșta la Administrația financiară de care aparțineți.

Cu considerație,

Dan Tanasă

P.S.: Nu fiți vă rog egoiști. Imprimați mai multe exemplare și vorbiți cu rude, prieteni, vecini. Nu vă costă nimic însă puteți să ajutați enorm.

Formlarul poate fi descărcat pe acest link Formular 230 ADEC 2014

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Donați 2% Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC) – Nu vă costă nimic!

  1. valentin says:

    Nu va e rusine???? UDMR-istilor , sunteti ca niste capuse , traiti din banii nostrii si instigati impotriva romanilor !!!!!
    Voi astia care in 2015 umblati cu cutitele in buzunare ….
    In privinta orfelinatelor aveti dreptate : daca banii folositi de UDMR si alte adunaturi anti-romanesti s-ar folosi
    pt. copii orfani , TOTI AM FI MULT MAI FERICITI !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Donați 2% Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC) - Nu vă costă nimic!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/donati-2-asociatiei-civice-pentru-demnitate-in-europa-adec-nu-va-costa-nimic/