Drapel de 150 de metri, purtat pe străzile din Sfântu Gheorghe de Ziua Unirii Principatelor VIDEO

January 24, 2015 •Sfantu Gheorghe •Views: 4870

drapel romania 150 metri 24 ianuarie sfantu gheorghe

24 ianuarie 2015, Sfântu Gheorghe (FOTO: mesageruldecovasna.ro)

Cosmin, băiatul care a fost ameninţat cu moartea de extremiştii unguri după ce s-a fotografiat cu steagul României de Ziua Maghiarilor, a desfăşurat la Marşul Unirii din Sfântu Gheorghe, un drapel lung de 150 de metri. 

Tânărul de 15 ani îi invitase pe toţi românii din judeţul Covasna să i se alăture.

Sute de români au purtat de braţe tricolorul lung de 150 de metri. Cosmin s-a ocupat de organizarea întregului eveniment.

“Vreau ca toată lumea să se simtă azi fericită şi veselă, indiferent de naţionalitate. Să sărbătorim, să ne simţim români, că trăim în România”, a spus băiatul.

Mii de covăsneni s-au alăturat marşului organizat de băiatul de 15 ani, pentru a sărbători împlinirea a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Cosmin a primit ameninţări cu moartea de extremiştii unguri, după ce s-a fotografiat cu steagul României de Ziua Maghiarilor.

Sursa și video pe Antena 3

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

10 Responses to Drapel de 150 de metri, purtat pe străzile din Sfântu Gheorghe de Ziua Unirii Principatelor VIDEO

 1. Da, sunt de acord cu ceea ce s-a intamplat la Sf.Gheorghe ! Sa le intre in cap tuturor maghiarilor care doresc … stiu ei ce, ca judetele Covasna, Harghita si Mures sunt romanesti si _ ei insisi, chiar, sunt romani, fiindca aici s-au nascut, au trait, au invatat, s-au casatorit si au facut copii, la randul lor ! Deci, sunt ROMANI, fie ca vor sau nu vor! Eu cunosc si maghiari fata de care am toata simpatia si respectul!! Sunt insa si maghiari care … mai bine nu continui.

 2. ionel says:

  Felicitari organizatorilor,in mod deosebit lui COSMIN,cinste tie si parintilor tai.Chiar trebuie sa ne cerem voie de la cei ce se pretind aici stapani, sa ne respectam trecutul?ALO..Neamul romanesc nu piere/Dacii inca mai traiesc/Scoateti steagul la vedere /Si-n tinutul secuiesc.

 3. […] Drapel de 150 de metri, purtat pe strazile din Sfantu Gheorghe de Ziua Unirii Principatelor VIDEO – dantanasa.ro 1310 shares 541 comments 10103 likes 9 tw. trackbacks 1408 tw. followers […]

 4. […] Drapel de 150 de metri, purtat pe strazile din Sfantu Gheorghe de Ziua Unirii Principatelor VIDEO – dantanasa.ro1310 shares 541 comments 10103 likes 9 tw. trackbacks 1408 tw. followers […]

 5. ELENA says:

  FELICITARI COSMINEEEEEEEEE !!!!!!!!!! UN EXEMPLU DEMN DE URMAT DE ORICE CETATEAN AL ROMANIEI, INCLUSIV DE TRADATORIII DE NEAM SI TARAAAA!!!!!! ACEST COPIL PROMITEEEE FOARTE MULT PENTRU ZIUA DE MIINE ,PT VIITORUL ROMANIEIB !!!!!! UN COPIL MAI PATRIOT DECIT ATITITEA MAMALIGI CRUDEEEEEE ! SLAVA DOMNULUI PT ASTFEL DE VALORI !!!!! COSMINE ,BUNUL DUMNEXEU SATE BINECUVINTEZE CUM A BINECUVINTAT PE SLUJITORUL SI ALESUL SAU AVRAAM CIT SI PE DESCENDENTII LUI ALESI S PLACUTI DOMNULUI DUMNEZEU ! DOAMNE ,TE RPG ,BINECUVINTEAZA ROMANIA SI POPORUL ROMAN ! AMIN !!!!!!!!

 6. MIRABELA says:

  BRAVO,FELICITARI,pentru intiativa
  de ziua Romaniei 1 decembrie,am fost injurata de mama de a asa zisa doamna maghiara mai invarsta pentru ca i-am zis ca nu traim in tinut secuiesc ci in ROMANIA

 7. Mircea Ioan KOVACS says:

  la varsta de 15 ani…! alti nu au curajul nici cu imunitate…,
  cinste parintilor tai si tie tinere, speram ca multi tineri sa calce pe aceste urme
  inca o data: cinste parintilor tai si toata aprecierea pentru tine

 8. […] Cosmin, băiatul care a fost ameninţat cu moartea de extremiştii unguri după ce s-a fotografiat cu steagul României de Ziua Maghiarilor, a desfăşurat la Marşul Unirii din Sfântu Gheorghe un drapel lung de 150 de metri, potrivit antena3.ro. […]

 9. Preda says:

  BRAVOS! LA CAT MAI MULTE EVENIMENTE DE ACEST FEL ! SA ARATAM CA CELE DOUA JUDETE SUNT ROMANESTI SI VOR RAMANE ASA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Drapel de 150 de metri, purtat pe străzile din Sfântu Gheorghe de Ziua Unirii Principatelor VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/drapel-de-150-de-metri-purtat-pe-strazile-din-sfantu-gheorghe-de-ziua-unirii-principatelor-video/