"EFICIENTA" INSTITUTIILOR STATULUI IN SLUJBA INTERESELOR UDMR. DUPA UN AN de zile prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, a investit cu formula executorie sentinta prin care Tribunalul Covasna a anulat autorizatia de constructie a panoului UDMR de la Aita Mare!

April 29, 2011 • Aita Mare, Consiliul Judetean Covasna, Gyorgy Ervin, Prefectura Covasna, separatism etnic, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR • Views: 1090

Prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, secondat de subprefectul PDL Ionascu Valentin, a tergiversat timp de un an de zile investirea cu formula executorie a sentintei definitive si irevocabile prin care Tribunalul Covasna a anulat autorizatia de constructie a panoului “tinutul secuiesc” instalat de Consiliul Judetean Covasna la Aita Mare in mai 2008. Anularea autorizatiei face ce acest panou sa fie in acest moment o constructie ilegala aflata pe domeniul public al comunei Aita Mare.
Sesizare Prefect CV – Panou Aita Mare Executare Sentinta Feb 2011

 Sesizare Prefect CV – Panou Aita Mare Executare Sentinta Apr 2011

Traiesc cu speranta ca prefectului Gyorgy Ervin nu ii va mai lua inca un an de zile sa comunice Primariei Aita Mare si Consiliului Judetean Covasna sentinta investita cu titlu executoriu.

2 Responses to "EFICIENTA" INSTITUTIILOR STATULUI IN SLUJBA INTERESELOR UDMR. DUPA UN AN de zile prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, a investit cu formula executorie sentinta prin care Tribunalul Covasna a anulat autorizatia de constructie a panoului UDMR de la Aita Mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend