EXCLUSIV. Cosmin, băiatul cu tricolorul, LOVIT pe stradă de maghiari. Jandarmeria a intervenit

July 22, 2017 • extremism maghiar • Views: 2954

Cosmin Iosub, elevul din Sfântu Gheorghe amenințat cu moartea de mai multe ori pentru că a îndrăznit să se fotografieze (detalii aici), în 2014, cu drapelul României de Ziua maghiarilor de pretutindeni, 15 martie, a fost atacat aseară pe stradă de mai mulți indivizi de etnie maghiară.

Vezi și EXCLUSIV. CULMEA ȘOVINISMULUI MAGHIAR MARCA UDMR. Român AMENDAT de Poliția Locală din Sfântu Gheorghe pentru că a scandat ”La mulți ani, România!” de Ziua Națională DOCUMENT

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cosmin relatează incidentul a cărui victimă a fost. Incidentul a avut loc aseară în municipiul Sfântu Gheorghe. Jandarmeria a intervenit în acest caz.

„Am fost atacat pe stradă de 3 indivizi. I-am prins cu jandarmii, suntem în mașină. Știau cine sunt, le-au spus jandarmilor că eu urăsc maghiarii.

LE: Mă îndreptam spre casă pe la ora 1, iar în fața mea pe trotuar au apărut trei indivizi, s-au oprit în fața mea, mi-am scos o cască căci vorbeam la telefon, moment în care unul dintre ei a spus în maghiară „ăsta e Cosmin” și mi-a dat puternic o palmă peste față, în acel moment am luat-o la fugă, și am început să îi întreb de ce mă lovesc și ce vor. Am plecat în grabă pe bulevardul luminat și am dat de duba de jandarmi, le-am făcut semn, și le-am spus repede ce s-a întâmplat, cum mă numesc și în ce direcție au luat-o cei trei. Am plecat cu duba, iar după câteva sute de metri i-am identificat, jandarmii au coborât și au luat-o la fugă după ei, unul a scăpat, ceilalți doi printre care și atacatorul au fost prinși. Inițial au negat că m-au lovit, după ce le-am explicat că e plin în oraș de camere, au recunoscut și au zis că au dat în mine pentru că „urăște maghiarii”. După ce ne-au urcat pe toți în dubă, aceștia au început să afirme că eu urăsc maghiarii și că de ziua maghiarilor m-am fotografiat cu steagul, jandarmii au realizat repede situația, așa că cei doi au fost duși în secție.

Vezi și EXCLUSIV. UN NOU CAZ ȘOCANT ÎN COVASNA. Fostul lider PDL Covasna BĂTUT în centrul municipiului Sfântu Gheorghe pentru că nu știe LIMBA MAGHIARĂ

E revoltător, îmi asum fiecare mișcare civică și națională, dar nu mi se pare corect, normal și drept ca eu să nu am libertatea să merg noaptea la magazin, să nu pot ieși în liniște din casă, să nu pot merge cu căști în urechi și așa mai departe. Le-am spus și domnilor jandarmi că nu regret și îmi asum riscul la care m-a expus, DAR NU E NORMAL!

Individul mă cunoștea bine, în februarie a strigat după mine pe stradă: „Covasna, Cosmin Covasna”, avea atunci un zâmbet tare ironic, azi se pare că l-a transmis spre palma pe care mi-a aplicat-o. Mi-am amintit acum că îi știam de undeva fața.

Vreau să mulțumesc jandarmilor aflați în patrulare în această noapte pentru că au acționat imediat și au realizat gravitatea situației.

Cât de gravă e situația? Păi foarte gravă, am fost atacat pentru că îmi afirm identitatea și pentru că sunt un român ceva mai ieșit din tipare, ce nu lasă capul jos, CHIAR ȘI DUPĂ O PALMĂ LUATĂ!

LE2: El e individul ce m-a lovit: https://www.facebook.com/lori.lori.011?fref=ts

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

3 Responses to EXCLUSIV. Cosmin, băiatul cu tricolorul, LOVIT pe stradă de maghiari. Jandarmeria a intervenit

  1. Adrian says:

    E total neinspirat să lăsăm discuția să alunece spre naționalism! Asta e ceea ce doresc anumite cercuri! Sunt doar trei infractori, care oricum și-ar găsi un motiv să-și justifice acțiunile!

    • A fost lovit dupa ce au constat ca „ăsta e Cosmin” says:

      Acest lucru este chiar ură şi resentimente contra românilor contra romanilor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend