EXCLUSIV. Drapel al UNGARIEI de mari dimensiuni, plimbat azi pe străzile din Sfântu Gheorghe FOTO/DOCUMENT

December 19, 2014 •UDMR •Views: 4908

19 decembrie 2014. Drapel al Ungariei de mari dimensiuni plimbat pe străzile din Sfântu Gheorghe

19 decembrie 2014. Drapel al Ungariei de mari dimensiuni plimbat pe străzile din Sfântu Gheorghe

Un drapel al Ungariei de mari dimensiuni a fost plimbat azi pe străzile din Sfântu Gheorghe. În oraș au fost împărțite manifeste prin care locuitorii maghiari sunt îndemnați să se adune în fața Prefecturii Covasna pentru a cânta imnul Ungariei.

Plimbarea drapelului Ungariei a început în zona Gării CFR din municipiu, punctul final fiind cel mai probabil Prefectura Covasna. Acțiunile sunt organizate de UDMR și PCM.

Inspectoratul de Jandarmi Covasna mi-a comunicat faptul că în perioada următoare au fost autorizate adunări în fața Prefecturii Covasna pentru zilele de 19 și 22 decembrie.

Detalii despre motivul acestor adunări aici.

SANYO DIGITAL CAMERA

19 decembrie 2014. Drapel al Ungariei de mari dimensiuni plimbat pe străzile din Sfântu Gheorghe

 

 

jandarmi covasna aunari maghiari prefectura covasna

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

10 Responses to EXCLUSIV. Drapel al UNGARIEI de mari dimensiuni, plimbat azi pe străzile din Sfântu Gheorghe FOTO/DOCUMENT

 1. […] EXCLUSIV. Drapel al UNGARIEI de mari dimensiuni, plimbat azi pe strazile din Sfantu Gheorghe FOTO/DO… – dantanasa.ro659 shares 1165 comments 1794 likes 4 tw. trackbacks 774 tw. followers 1 blog trackback […]

 2. dana says:

  Etelka! nu ti-ai insusit corect lectiile de istorie, mai reia inca odata.Nu voi ati cucerit Transilvania! Aveti aceleasi drepturi ca si noi romanii, daca doriti altceva de ce nu incercati in tara unde se vorbeste maghiara, sunt facultati in lb maghiara, totul este in limba maghiara.
  Am trait 10 ani in Ungaria si daca am vrut sa conversez cu cineva am invatat limba maghiara, voi traiti in Romania, aveti atata bun simt si invatati cu totii lb romana. Despre situatia economica sunteti singuri raspunzatori, va boicotati singuri in imposibilitatea de a purta o discutie cu alte persoane de cetatenie si nationalitate romana.
  Despre schimbatul numelui uite ce stiu eu sa-ti spun: si nu din minciunile nimanui, nici din carti scrise de te miri ce autor. Tatal meu are respectabila varsta de 80 de ani, s-a nascut si a copilarit intr-un sat de langa Oradea, s-a nascut si a ramas roman, dar nu a uitat nici acum ce s-a intamplat cand “au venit ungurii peste noi! violau femei, omorau copii, am fost obligati sa ne schimbam numele, sa fie unguresti.lumea nu mai stia pe unde sa se ascunda,distrugeau tot ce apucau.” Toate astea mi le-a povestit fara sa spuna insa ca uraste acum ungurii, dar ca a suferit toata familia, tot satul.
  In Ungaria am intalnit si oameni deosebiti care merita toata stima si respectul, dar am intalnit si mizerii de oameni care se considera cei mai superiori oameni de pe pamant doar pentru ca sunt unguri.
  Nici o alta tara din Europa nu a permis atatea unei minoritati, suntei absurzi, va faceti rau singuri, sunteti de o nesimtire crasa! Daca nu incetati pana la urma vor iesi romanii sa va explice in ce tara traiti.

 3. Marius says:

  “Vineri au fost purtate în oraș și două steaguri lungi de 250 de metri, unul al Ungariei și unul secuiesc pornind din două puncte periferice ale orașului, și întâlnindu-se în centru. Steagurile au mai fost purtate la Sfântu Gheorghe și pe 15 Martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni” sursa covasmedia.ro

 4. man alexandru says:

  cand ii aud pe mitici pe la televiziuni,cum vin cu teorii ,una mai idioata decat alta,cica doar unii extremisti ar avea sentimente de ura fata de tara asta i-mi vine sa vomit…bai ,idiotilor,nici un bozgor nu este,nu a fost ,si nu va fi loiali acestei tari..da,cum sa priceapa asta niste mamaligi,la care le curg bale la gura cand voebesc!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Atitudine Corecta says:

  In Romania traieste poporul roman, iar poporul roman nu admite nici un afront al unei minoritati; acestea trebuie sa respecte Romania, pe romani si legile fara sa ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminati; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SA PARASEASCA IMEDIAT Romania!!! Nu Romania are nevoie de minoritati ci ele au nevoie ca Romania sa-i primeasca, ofere adapost, locuri de munca si hrana; In Romania traiesc doar Romania!

  • said says:

   Discursul cu cine nu e de acord cu legile tarii sa parareasca tara….identic cu al rusiei…cine nu respecta legile tarii este invitat sa o paraseasca, ori pierderea cetateniei ori persona nongrata etc… nu tu violenta sau etc. Ai calcat pe bec pleci afara.

 6. […] Dan Tanasă scrie că un drapel al Ungariei foarte lung a fost plimbat azi pe străzile oraşului Sfântu Gheorghe. […]

 7. […] UDMR şi PCM au confecţionat un drapel al Ungariei de mari dimensiuni, care a fost plimbat azi pe străzile din Sfântu Gheorghe, informează Dan Tănasă, în exclusivitate, pe blogul său. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapel al UNGARIEI de mari dimensiuni, plimbat azi pe străzile din Sfântu Gheorghe FOTO/DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapel-al-ungariei-de-mari-dimensiuni-plimbat-azi-pe-strazile-din-sfantu-gheorghe-fotodocument/