EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI, arborat din nou pe sediul Primăriei Mădăraș. Prefecul de Harghita, INCAPABIL să aplice legea

August 4, 2015 •Harghita •Views: 2796

Drapelul Ungariei flutură ilegal pe sediul Primăriei Mădăraș, condusă de UDMR-istul Bíró László, în ciuda faptului că acesta a fost deja amendat de două ori pentru această faptă. Prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, tolerează această stare ilegală și se arată incapabil să aplice legea.

Vezi și REVIZIONIST. Primarul UDMR din Mădăraş obligat DEFINITIV să îndepărteze drapelul UNGARIEI şi STEAGUL SECUIESC de pe primărie

Primarul UDMR din Mădăraș, Bíró László, a fost amendat în 2013 cu 2.500 de lei, respectiv 9.000 de lei, de prefectul județului Harghita pentru faptul că a arborat drapelul Ungariei pe sediul Primăriei Mădăraș (document aici). Biro a contestat cele două amenzi însă a pierdut definitiv ambele procese (detalii aici).

În plus, Biro a pierdut definitiv un al treilea proces prin care a fost obligat să îndepărteze de pe sediul primăriei toate drapelele arborate, cu excepția drapelului României și al UE (detalii aici).

În ciuda unor setințe definitive și în ciuda încălcării repetate a legii de către acest primar UDMR șovin și revizionist, prefectul Jean-Adrian Andrei tolerează această ilegalitate sub pretextul liniștii interetnice din județ. Andrei confundă liniștea cu trădarea națională.

FOTO: 1 august 2015, Primăria Mădăraș. Drapelul Ungariei flutură pe instituția publică a statului român fără ca prefectul să reacționeze.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI, arborat din nou pe sediul Primăriei Mădăraș. Prefecul de Harghita, INCAPABIL să aplice legea

  1. Atunci, de aceea își permite să sfideze legea. Poate ar trebui schimbată cumva legea să simtă el la buzunar, nu localitatea.

  2. Sunt curios din banii cui au fost plătite amenzile, ai primăriei sau ai primarului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Drapelul UNGARIEI, arborat din nou pe sediul Primăriei Mădăraș. Prefecul de Harghita, INCAPABIL să aplice legea"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-drapelul-ungariei-arborat-din-nou-pe-sediul-primariei-madaras-prefecul-de-harghita-incapabil-sa-aplice-legea/