EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a arborat DRAPELUL ROMÂNIEI pe o clădire publică

July 13, 2015 •Asociația Civică pentru Demnitate în Europa •Views: 4352

După patru ani de funcționare, primarul din Sfântu Gheorghe a aplicat prevederile legale și a arborat drapelul României pe fațada sediului Direcției Finanțelor Publice Municipale. Tot acum a fost amplasată pe clădire și Stema României.

De patru ani de zile primarul municipiului Sfântu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad, binecunoscut opiniei publice pentru disprețul său la adresa simbolurilor naționale ale României (individul a și fost amendat pentru ofensă adusă însemnelor oficiale, detalii aici) încălca prevederile legale prin refuzul său de a arbora drapelul României pe clădirea Direcției Finanțelor Publice Municipale, instituție publică aflată în subordinea Primăriei Sfântu Gheorghe.

Drapelul României și Stema României apar acum pe fațada clădirii. Tot acum a fost amplasată de clădire și denumirea oficială a instituției (foto sus comunicată de către Primărie).

Acest lucru s-a petrecut nu pentru că brusc Antal Arpad s-a decis să respecte legea, ci pentru a evita o acțiune în instanță din partea Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC), al cărei președinte sunt. ADEC l-a sesizat în luna mai a.c. cu privire la toate aceste ilegalități și i-a solicitat lui Antal să respecte legea (în cauză se încălcau prevederile H.G. nr. 1157/2001, H.G. nr. 1206/2001 și H.G. nr. 25/2003).

Pentru că nu putea să nu comită o nouă ilegalitate, Antal a arborat pe clădire în mod cu totul nelegal, și steagul secuiesc al orașului, anulat definitiv și irevocabil de instanțele de judecată (detalii aici). Cu privire la acest aspect primarul va primi o nouă sesizare scrisă.


Primaria Sfantu Gheorghe ADEC sediu finante drapel Romania stema

Februarie 2012. Sediul Direcției Finanțelor Publice Municipale funcționa deja de șase luni fără drapelul României și fără să fie inscripționat legal.

Februarie 2012. Sediul Direcției Finanțelor Publice Municipale Sfântu Gheorghe funcționa deja de șase luni fără drapelul României și fără să fie inscripționat legal.

P.S.: Consider că Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), o organizație extremist-șovină, și-ar justifica existența dacă ar milita pentru toleranță și nu ar promova doar mizerii extremist-șovine și nu ar mai face propagandă pentru mult visata Ungarie Mare.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a arborat DRAPELUL ROMÂNIEI pe o clădire publică

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a arborat DRAPELUL ROMÂNIEI pe o… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. După sesizarea ADEC, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a arborat DRAPELUL ROMÂNIEI pe o clădire publică"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-dupa-sesizarea-adec-primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-a-arborat-drapelul-romaniei-pe-o-cladire-publica/