EXCLUSIV. Extremiștii din PCM, partenerii UDMR, PIERD procesul în cazul OUG privind Hotelul Bradul din Covasna

October 19, 2015 •Covasna •Views: 2052

Curtea de Apel Brașov a respins luni, 5 octombrie, acțiunea mai multor cetățeni de etnie maghiară care au solicitat anularea Ordonanței de Urgență a Guvernului prin care Hotelul Bradul din Covasna a trecut în administrarea Episcopiei Ortodoxe a Harghitei și Covasnei.

În decembrie 2013 Guvernul României a emis o Ordonanță de Urgență prin care a transferat Hotelul Bradul din orașul Covasna în administrarea Episcopiei Ortodoxe a Harghitei și Covasnei. Cum era de așteptat, decizia a fost contestată de extremiștii maghiari din Covasna, atât de cei radicali cât și de cei moderați.

În aprilie 2014, mai mulți cetățeni, unii membri ai PCM, formațiune extremistă maghiară, extremiștii radicali, parteneră a extremiștilor moderați din UDMR, au formulat o acțiune în instanță prin care au încercat să anuleze Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 114/2013. Acțiunea a fost semnată, printre alții, de Gazda Zoltan și Kulcsar Terza Jozsef, lideri ai PCM Covasna.

Instanța a respins însă acținea acestora ca inadmisibilă.

Detalii despre dosar aici.

FOTO: Kulcsar Terza Jozsef, președintele PCM Covasna, flancat de liderii UDMR Covasna Antal Arpad și Tamas Sandor, haromszekirmdsz.ro

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Extremiștii din PCM, partenerii UDMR, PIERD procesul în cazul OUG privind Hotelul Bradul din Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-extremistii-din-pcm-partenerii-udmr-pierd-procesul-in-cazul-oug-privind-hotelul-bradul-din-covasna/