EXCLUSIV. Gest MIZERABIL al UDMR Covasna de ziua Unirii Principatelor Române FOTO

January 24, 2015 •UDMR •Views: 4225

24 ianuarie 2015, Sfântu Gheorghe. Panoul instalat de UDMR în fața Prefecturii Covasna nu a fost îndepărtat, așa cum a solicitat comunitatea românească.

24 ianuarie 2015, Sfântu Gheorghe. Panoul instalat de UDMR în fața Prefecturii Covasna nu a fost îndepărtat, așa cum a solicitat comunitatea românească.

Liderii UDMR Covasna, Tamas Sandor și Antal Arpad, au refuzat să participe la manifestările prilejuite de împlinirea a 156 de ani de la Mica Unire. De asemenea, cei doi lideri extremiști maghiari au refuzat să dea curs solicitărilor venite din partea prefectului Sebastian Cucu și a comunității românești cu privire la îndepărtarea panoului separatist SIC amplasat în fața Prefecturii Covasna.

Vezi și Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, declarație REVOLTĂTOARE la adresa românilor: Este ciudat ca românii să sărbătorească Unirea Moldovei cu Țara Românească la Sfântu Gheorghe

Conducerea UDMR Covasna, reprezentantă prin primarul Antal Arpad și președintele CJ Covasna, Tamas Sandor, au refuzat să manifeste respectul cuvenit față de o sărbătoarea națională a românilor, ziua de 24 ianuarie. Cei doi lideri extremiști nu au participat nici în acest an la manifestările publice dedicate acestei sărbători naționale, refuzând astfel invitația prefectului județului Covasna, Sebastian Cucu (detalii aici).

Mai mult, cei doi lideri extremiști maghiari au refuzat să arate respectul cuvenit față de o sărbătoare a românilor și să îndepărteze panoul separatist SIC amplasat de ei în fața Prefecturii Covasna, așa cum ceruse atât prefectul cât și comunitatea românească (detalii aici).

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to EXCLUSIV. Gest MIZERABIL al UDMR Covasna de ziua Unirii Principatelor Române FOTO

 1. ianos says:

  Csango mai bine as zice Ceangau stimata, nu sti, iti spun eu ca unguri si huni au fost popoare migratoare, au migrat in toata lumea si in sfirsit prin ani 800 sau stabilit in Campia Panoniei. De cand se stie ei au luptat numai pentru acapararea de teritorii, sunt neamul lui Horti cu regele hunilor, Attila in frunte.
  Eu sunt ungur si traiesc in Romania imi place, aici mam nascut, daca nu va convine plecati in Ungaria.
  Toti extremisti vor sa va dezbine

 2. Politicianu Vandut says:

  Va ceratati multi dintre voi ca in trafic.
  Sunteti dementi? Cum sa puneti botu la asa ceva.

  NU CONTEAZA CE ZICE ROBOTU ALA! EL VREA VOTUL TAU!
  Daca vrei un politician sa vorbeasca cine stie ce, el isi va tatua pe frunte lozinca..pentru votul tau!
  Dupa el, potopu’ …

 3. ElDiablo says:

  Minoritatile traiesc in Romania. Se adapteaza sau pleaca. In cazul de fata in Ungaria.

 4. Cornel M says:

  Bun, faptele au avut loc. Sa vedem ce reactie vor avea autoritatile statului.

 5. […] filiala Covasna, a refuzat să ia parte la manifestările care au fost prilejuite de împlinirea a 156 de ani de la realizarea […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Gest MIZERABIL al UDMR Covasna de ziua Unirii Principatelor Române FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-gest-mizerabil-al-udmr-covasna-de-ziua-unirii-principatelor-romane-foto/