EXCLUSIV. Mihai Viteazul, BATJOCORIT din nou de Primăria Sfântu Gheorghe VIDEO

November 16, 2016 •sovinism maghiar •Views: 9084

UDMR duce un adevărat război împotriva grupului statuar Mihai Viteazul aflat în centrul municipiului Sfântu Gheorghe. Simbolul marelui voievod Mihai Viteazul este batjocorit în fel și chip. Obiectivul acestui război este înlăturarea acestei statui din centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Vezi și EXCLUSIV. Mihai Viteazul, BATJOCORIT sistematic de UDMR la Sfântu Gheorghe

Piața Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, în centrul căreia se află grupul statuar Mihai Viteazul, simbol al națiunii române, este menținută în beznă totală de către primarul UDMR al municipiului Sfântu Gheorghe, ultra-naționalistul și ultra-șovinul Antal Árpád András.

După cum se poate observa foarte ușor într-o filmare realizată în urmă cu câteva zile, centrul municipiului Sfântu Gheorghe este foare bine iluminat în zona pieței de lângă Primăria Sfântu Gheorghe și Consiliul Județean Covasna, ambele instituții publice conduse de lideri UDMR. La doi pași mai încolo însă, Piața Mihai Viteazul este lăsată în beznă totală de către edilul orașului.

Deși nu se vede în filmare, în partea aflată în beznă complet se află grupul statuar Mihai Viteazul. Centrul municipiului Sfântu Gheorghe este astfel împărțit de către primarul UDMR în două părți: partea maghiară, bine iluminată, și partea românească, lăsată în beznă totală.

Menținerea în beznă totală a grupului statuar Mihai Viteazul este o altă modalitatea prin care primarul UDMR Antal Árpád András își manifestă ura fără margini la adresa românilor din oraș și disprețul total față de un simbol al românilor, voievodul Mihai Viteazul.

FOTO: grupul statuar Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, activenews.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EXCLUSIV. Mihai Viteazul, BATJOCORIT din nou de Primăria Sfântu Gheorghe VIDEO

 1. Vanea says:

  ” NU este nimic adevar la asta! Aveti voi, romano, un obsesie che ungurul uraste la voi, dar el nu uraste, el iubeste la voi, no, pricepe!” Asa ar spune Kelemen Homorkaka!

 2. cornel banica says:

  Daca n-au curent, ii inteleg. Daca o fac inadins, atuci te-nterbi: sunt promotorii unui sovism ? Ori poate nu au locuri de munca, e un oras subdezvoltat economic si simt o revolta pe cei care conduc tara ( asa sper ) !

  • Dan Tanasa says:

   După cum vezi au curent.

  • Moni says:

   Marea majoritate a locuitorilor din SepsiSzentgyörgy sunt maghiari. Lor le lipseste statuia asta ca si o cocoasa pe spate, adica deloc. Le-a fost impusa statuia asta de Ceausescu, o adora de “mama focului”, adica se bucura cel mai bine cand n-o vad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Mihai Viteazul, BATJOCORIT din nou de Primăria Sfântu Gheorghe VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-mihai-viteazul-batjocorit-din-nou-de-primaria-sfantu-gheorghe-video/