EXCLUSIV. Milioane de euro pentru UDMR de la Guvernul României și în 2017. DOCUMENT

October 17, 2017 •UDMR •Views: 3034

De la an la an, sumele încasate de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) direct de la Guvernul României cresc în mod direct proporțional cu radicalizarea liderilor formațiunii maghiare.

Vezi și EXCLUSIV. UDMR, o afacere de milioane de euro anual din fonduri publice DOCUMENTE

Sumele încasate de UDMR, condusă de Kelemen Hunor, din fonduri publice depășesc noi recorduri în fiecare an. Dacă în 2004 UDMR încasa direct din bugetul Guvernului României 5 milioane de lei, în 2015 UDMR a încasat peste 22,2 milioane de lei (peste 4,9 milioane de euro, detalii aici).

Guvernul Dacian Cioloș a răsplătit și el cu generiozitate radicalizarea liderilor UDMR, alocând formațiunii maghiare în 2016 peste 22,8 milioane de lei din bugetul Guvernului României.

Coaliția PSD-ALDE, condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, nu s-a lăsat mai prejos și a răsplătit declarațiile insultătoare ale liderului UDMR Kelemen Hunor la adresa Centenarului Marii Unirii (detalii aici) cu peste 23,7 milioane de lei în 2017.

Vezi și Kelemen Hunor. Cronologia radicalizării unui lider moderat (II)

FOTO: erdely.ma

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Milioane de euro pentru UDMR de la Guvernul României și în 2017. DOCUMENT

  1. john says:

    Este vina noastra, fiindca acceptam!! Trebuie sa invatam sa spunem “NU”!!! UDMR un partid de cersatori /milogi…stau cu mana intinsa la pomana!!

  2. Daniela Ciută says:

    Nu poate sa ne dea si noua guvernul 10 mii de lei din milioanele alocate udmr pentru ca sa putem achita bustul lui Mihai Eminescu de la Carei? Primarul si viceprimarul din Carei de la udmr nu au venit sa salute secretarul de stat de la Ministerul Culturii care a fost la Carei la dezvelirea bustului alaturi de vicepresedintele Academiei Române, alături de Prea Sfintiile Lor Iustin si Virgil,, prefectul Darius Filip, academicieni titulari, directori ai unor insituţii din judeţ şi judeţe limitrofe, primari din ţară şi Republica Moldova. Astfel de oaspeţi nu au fost salutaţi de conducerea exclusiv udmr a Careiului. Poate găseşte Guvernul o posibilitate să ne ajute cu suma aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Milioane de euro pentru UDMR de la Guvernul României și în 2017. DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-milioane-de-euro-pentru-udmr-de-la-guvernul-romaniei-si-in-2017-document/