EXCLUSIV. Prefectul de Covasna, complicele Partidului Civic Maghiar în cazul comemorării Trianonului DOCUMENTE

November 6, 2014 •Prefectura Harghita •Views: 1703

Marius Popica, un prefect pe placul UDMR (FOTO: agerpres.ro)

Marius Popica, un prefect pe placul UDMR (FOTO: agerpres.ro)

Încet și sigur prefectul județului Covasna înlătură orice dubiu cu privire la faptul că este prefectul numit la comanda UDMR, nu a PSD.

Vezi și EXCLUSIV. Steagul SECUIESC al județului Covasna, ANULAT de instanță, arborat în sala de ședințe a Prefecturii Covasna. Prefectul Marius Popica REFUZĂ de șase luni să aplice legea DOCUMENT

Deși a fost sesizat în urmă cu cinci luni de zile cu privire la încălcarea prevederilor H.G. nr. 1157/2001 de către Partidul Civic Maghiar, prefectul Marius Popica refuză să aplice legea și tergiversează aplicarea unei sancțiuni în acest caz.

În data de 6 iunie a.c. l-am sesizat pe prefectul Marius Popica cu privire la faptul că organizatorii manifestării de comemorare a Trianonului, organizată în Sfântu Gheorghe de către Partidul Civic Maghiar în data de 4 iunie a.c., au încălcat prevederile legale în vigoare prevăzute de H.G. nr. 1157/2001 prin intonarea imnului de stat al Ungariei. Potrivit H.G. nr. 1157/2001 fapta constituie contravenție și se pedepsește cu amendă, cel responsabil pentru aplicarea amenzii fiind prefectul.

Din iunie și până acum Popica a mimat interesul în acest caz și a reacționat doar atunci când l-am întrebat cu privire la demersurile sale în acest caz în care s-a încălcat legea. Documentele de mai jos relevă modul ticălos în care Popica înțelege să acționeze, deși are legea de partea sa.

În ciuda faptului că din data de 4 septembrie a.c. Popica are documente oficiale care confirmă cele sesizate de mine, anume faptul că în data de 4 iunie a.c. Partidul Civic Maghiar a încălcat legea, Popica refuză în mod repetat și ostentativ să aplice prevederile legale în vigoare și să amendeze Partidul Civic Maghiar pentru încălcarea prevederilor H.G. nr. 1157/2001.

În cazul de față nici nu poate fi vorba de faptul că Popica ar pune batista pe țambal pentru că suntem în campanie electorală, pentru că aici e vorba de PCM, adversarii UDMR. În acest caz Popica este pur și simplu complicele extremiștilor maghiari deși are legea de partea sa. În timp ce alții au murit pentru țară în războaie (și încă mai mor!) înaltul demnitar al statului român, prefectul Marius Popica, nu are curajul să aplice o lege! De ce? Pentru că așa vea el! Popica nu are absolut nicio explicație legală pentru a justifica refuzul de a aplica legea!

Comportamentul lui Popica este nu doar ilegal, ci și profund revoltăror. Prefectul Marius Popica se comportă la conducerea Prefecturii Covasna așa cum nici măcar Gyorgy Ervin, prefectul uns la comanda UDMR, nu ar fi îndrăznit. Bătaia de joc la adresa legii și a subsemnatului par a fi singurele principii după care se ghidează prefectul Marius Popica la conducerea Prefecturii Covasna.

Ce spun oare românii din Voinești-Covasna despre modul în care acționeză marele român Marius Popica?

prefect marius popica iunie 2014 2 comemorare trianon sf gheorghe dan tanasa

 

prefect marius popica august 2014 2 comemorare trianon sf gheorghe dan tanasa

 

prefect marius popica august 2014 comemorare trianon sf gheorghe dan tanasa

 

prefect marius popica octombrie 2014 comemorare trianon sf gheorghe dan tanasa

 

prefect marius popica noiembrie 2014 comemorare trianon sf gheorghe dan tanasa

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Prefectul de Covasna, complicele Partidului Civic Maghiar în cazul comemorării Trianonului DOCUMENTE

  1. […] pe prefectul județului Covasna, Marius Popica, cu privire la această contravenție (documente aici). Până acum a refuzat să aplice legea. Mă bucur că până la urmă a ales calea legalității. […]

  2. […] Vezi și EXCLUSIV. Prefectul de Covasna, complicele Partidului Civic Maghiar în cazul comemorării Trianonul… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Prefectul de Covasna, complicele Partidului Civic Maghiar în cazul comemorării Trianonului DOCUMENTE"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-prefectul-de-covasna-complicele-partidului-civic-maghiar-in-cazul-comemorarii-trianonului-documente/