EXCLUSIV. Prefectul Jean-Adrian Andrei REFUZĂ să-l amendeze pe primarul UDMR din Corund care arborase ilegal drapelul UNGARIEI. DOCUMENT

September 30, 2013 •Jean-Adrian Andrei •Views: 1300

Prefectul Jean-Adrian Andrei are drapelul Ungariei în suflet

Prefectul Jean-Adrian Andrei are drapelul Ungariei în suflet (foto editată)

Prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, refuză să-l amendeze pe primarul comunei Corund, Katona Mihály (UDMR), pentru că a arborat în mod permanent drapelul Ungariei în fața Primăriei Corund.

Katona a dat jos drapelul Ungariei după ce am sesizat Prefectura Harghita. Potrivit prevederilor art. 24 lit. g din H.G. nr. 1157/2001 constituie contravenție ”arborarea drapelului sau a fanionului altui stat, cu alte dimensiuni decat cele ale drapelului Romaniei si cu alte ocazii sau in alte conditii decat cele prevazute la ARTICOLUL 6, 7 si 9”; potrivit art. 24 alin. 2 ”Contraventiile prevazute la alin. (1) lit. a), e) si k) se sanctioneaza cu amenda de la 5.000.000 lei la 15.000.000 lei, iar cele prevazute la lit. b), c), d), f), g), h), i), j) si l), cu amenda de la 25.000.000 lei la 50.000.000 lei”.

Cu alte cuvinte legea îl obligă pe prefectul Jean-Adrian Andrei să-l amendeze pe primarul din Corund, întrucât prevederile H.G. nr. 1157/2001 sunt foarte clare. Doar că Andrei nu vrea să-l amendeze. De ce? Pentru că așa vrea mușchiul lui!

Prefect Jean-Adrian Andrei drapel Ungaria Primaria Corund Dan TanasaTags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Prefectul Jean-Adrian Andrei REFUZĂ să-l amendeze pe primarul UDMR din Corund care arborase ilegal drapelul UNGARIEI. DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-prefectul-jean-adrian-andrei-refuza-sa-l-amendeze-pe-primarul-udmr-din-corund-care-arborase-ilegal-drapelul-ungariei-document/