EXCLUSIV. Primarul UDMR din Zagon a pierdut procesul cu ANI

May 4, 2017 • UDMR • Views: 2052

Curtea de Apel Brașov a respins acțiunea primarului UDMR din Zagon împotriva Agenției Naționale de Integritate care constatase că UDMR-istul se află în conflict de interese administrativ.

Vezi și ANI: UDMR-istul Kikeli Pál István, vinovat de conflict de interese administrativ și penal, fals în declarații și înșelăciune

În cazul lui Iosif Kis, primar al comunei Zagon din județul Covasna, inspectorii de integritate au constatat în luna ianuarie a.c. existența conflictului de interese administrativ (detalii aici).

“În exercitarea mandatului de primar, având un interes personal de natură patrimonială, a emis acte administrative (expuneri de motive asupra proiectelor de hotărâre privind concesionarea unor trupuri de pășune, aflate în domeniul privat al comunei, ce stau la baza hotărârilor Consiliului local, în temeiul cărora a fost încheiat un contract de concesiune între comuna Zagon și Asociația Gospodarilor din Zagon) și a încheiat acte juridice (contracte încheiate între Primăria comunei și Asociația Gospodarilor din Zagon, asociație în cadrul căreia deține calitatea de membru)”, se precizează într-un comunicat al ANI transmis AGERPRES.

Detalii despre dosar aici.

FOTO: Kelemen Hunor, liderul UDMR, sikerado.hu

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend