FOTO. Inscripții exclusiv în LIMBA MAGHIARĂ pe sediul Atlassib din Sfântu Gheorghe! Solicit Prefecturii Covasna și CNCD să se autosesizeze în acest nou caz de discriminare a românilor!

June 23, 2012 • antiromanism, Atlassib, discriminarea romanilor, extremism maghiar, iredentism, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar • Views: 1191

Sediul Atlassib din Sfântu Gheorghe

Se pare că firma de transport persoane Atlassib are impresia că municipiul Sfântu Gheorghe din județul Covasna se află de fapt în Ungaria, nu în România. Pe fațada sediului Atlassib din Sfântu Gheroghe sunt amplasate mai multe inscripții exclusiv în limba maghiară, fără o traducere în limba română. Având în vedere această situație complet ilegală solicit Prefecturii Covasna și Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării să se autosesizeze în acest nou caz de discriminare a cetățenilor români nevorbitori ai limbii maghiare. De asemenea recomand tuturor să evite să mai folosească serviciile firmei Atlassib.

Vezi și SERIAL FOTO. Ce inseamna AUTONOMIA LOCALA IN COVASNA SI HARGHITA in viziunea UDMR: maghiarizarea spatiului public si AMENDAREA ROMANILOR care nu isi MAGHIARIZEAZA firmele!
4 Responses to FOTO. Inscripții exclusiv în LIMBA MAGHIARĂ pe sediul Atlassib din Sfântu Gheorghe! Solicit Prefecturii Covasna și CNCD să se autosesizeze în acest nou caz de discriminare a românilor!

  1. neverlandd says:

    eu nu inteleg de ce se permit scrierile in alte limbi decat cea in limba romana , odata ce singura si unica limba de stat a Romaniei este limba romana. de ce se permite batjocorirea limbii romane , a statutului de drept si a stindardelor romanesti legitime prin Constitutie …

  2. Alex says:

    Cred că ANtAL vrea să fie colegă de celulă cu Carabulea. :))

  3. pase scurte says:

    ce tolomaci si astia de la atlasib.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend