LA DOI ANI DE MANDAT, Leca Bancila, primarul din Intorsura Buzaului, este "o mana moarta" in contracararea revizionismului maghiar din Covasna

August 6, 2010 • Covasna, Intorsura Buzaului, Leca Bancila, UDMR • Views: 3411

Desi este de profesie intelectual, primarul Leca Bancila nu reuseste sa isi depaseasca conditia de….anonim

Recunosc ca, desi ma intreb de mai mult timp cine e si cu ce se ocupa Leca Bancila (foto), m-am abtinut pana in acest moment de la orice fel de afirmatii. Si probabil ca m-as fi abtinut in continuare daca nu aflam intre timp de ultima isprava a primarului din Intorsura Buzaului. Da, pentru cei care nu stiau, Leca Bancila este, din iunie 2008, primar al orasului Intorsura Buzaului. Dupa ce presa a relatat despre intentia domnului Bancila de a transforma spitalul din oras intr-o clinica nationala de acupunctura, si dupa ce Bancila a refuzat intr-o prima faza sa ia in administrarea primariei cladirea spitalului din oras pe motiv ca ar fi o chestiune prea costisitoare (din cate am inteles Bancila a fost sfatuit in acest sens de Stefan Joos, colegul sau de partid!) domnul Bancila este protagonistul unei intamplari cel putin jenante, relatata de presa locala. In iulie, Bancila ar fi avut o altercatie verbala cu un procuror la un restaurant din oras, in urma cereia Bancila a avut nevoie de 5 zile de ingrijiri medicale. In ecuatie apare si un pahar spart iar procurorul ar fi fost baut.

Cum reuseste Leca Bancila ca la doi ani de zile de la alegrea sa in functia de primar la Intorsura Buzaului sa ramana un ilustru anonim si sa apara in presa o stire cum ca s-ar fi batut cu un procuror intr-o crasma din oras numai Leca Bancila poate sa stie!
Sa fii primar de doi ani de zile si sa nu ai nicun proiect concret de care sa iti legi numele este cel putin jenant. Sa nu constientizezi ca esti un primar intr-o localitate romaneasca dar intr-un judet in care UDMR orchestreaza un adevarat genocid etnic impotriva romanilor si sa nu scoti o vorba in doi ani de zile impotriva acestor mizerii inseamna ca esti nu doar ignorant, dar ca esti complice al UDMR si PCM.
Din nefericire, orizontul preocuparilor cotidiene ale primarului din Intorsura Buzaului se opreste la nivelul lentilelor ochelarilor pe care ii poarta. La nivelul orasului pe care, din nefericire, il conduce, lipseste schimbarea, cea pe care intorsurenii au votat-o. In Intorsura Buzaului nu se aude nimic despre nimic (astept cu interes sa fiu contrazis!), nu s-a schimbat nimic, nu s-a miscat nimic. La nivelul judetului in care locuieste, primarul Bancila este doar un alt functionar al statului. Nu stie nimic, nu aude nimic, nu crede nimic, nu-l intereseaza nimic. Si ce daca UDMR ii epureaza etnic pe romanii din Covasna….ce, e treaba lui? Si ce daca un ONG maghiar a organizat Zilele Elevilor Covasneni iar elevii din Intorsura Buzaului nu au fost invitati…ce, e treaba lui? Important este ca a castigat primaria si ca patru ani de zile are un salariu.
In loc sa fie un adevarat castig pentru romanii din zona si pentru partidul care l-a sustinut pentru aceasta functie, PSD, fostul profesor Leca Bancila a ajuns, in doi ani de zile, “o mana moarta”… Speram cu totii ca nu va ajunge “un bolovan de gat…” Cu atitudinea lui de acum intr-acolo se indreapta.

One Response to LA DOI ANI DE MANDAT, Leca Bancila, primarul din Intorsura Buzaului, este "o mana moarta" in contracararea revizionismului maghiar din Covasna

  1. Gyusi says:

    Leca … cum a promovat sportul … urmăriți transparenta proiectelor … votatil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend