MAE: Ambasada României din Slovacia a acționat FĂRĂ acordul Centralei MAE în cazul ”Ion Șiugariu”

August 20, 2015 •eroi •Views: 2566

Ministerul Afacerilor Externe al României afirmă, într-un răspuns solicitat de Expres Magazin, că Ambasada României la Bratislava nu s-a consultat cu centrala în acest caz și a decis de capul ei în cazul ”Ion Șiugariu”.

”În urma verificărilor a rezultat că Ambasada a acționat fără a avea o documentare adecvată şi fără a consulta şi a avea acordul Centralei MAE cu privire la corespondenţa purtată”, transmite Direcția Comunicare din cadrul MAE. Acest răspuns mi-a fost comunicat și mie în cursul zilei de azi.

Având în vedere acest fapt, îi solicit public ministrului Bogdan Aurescu să-l demită imediat pe domnul Radu Coantă, secretarul doi al Ambasadei României la Bratislava pentru modul incalificabil în care a acționat în acest caz.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to MAE: Ambasada României din Slovacia a acționat FĂRĂ acordul Centralei MAE în cazul ”Ion Șiugariu”

  1. […] că Ambasada României la Bratislava a acționat contar normelor diplomatice în acest caz (detalii aici), ministrul Aurescu nu a acționat în spiritul diplomației și al legilor și nu i-a sancționat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MAE: Ambasada României din Slovacia a acționat FĂRĂ acordul Centralei MAE în cazul ”Ion Șiugariu”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mae-ambasada-romaniei-din-slovacia-a-actionat-fara-acordul-centralei-mae-in-cazul-ion-siugariu/