Mojica de aur a RMGC s-a dat în spectacol

August 23, 2013 • Rosia Montana • Views: 1125

Dan Tanasă

de Dan Tanasă

M-am uitat de mai multe ori, siderat, la înregistrarea postată pe internet care o surprinde pe Sanda Lungu demonstrându-ne cum anume se comportă o mojică  (pentru cei care nu știu, Sanda Lungu este cea care croșeta ciorapi pe banii Roșia Montană Gold Corporation ca să ne pișe nouă ochii și să fim de acord cu proiectul minier de la Roșia Montană). Și nu orice fel de mojică, ci una de aur. Mojica de aur a RMGC s-a dat în spectacol. De data asta reprezentația ei a fost gratis. N-a mai așteptat să fie plătită.

Întrebată simplu de o adolescentă despre rolul ei în cadrul companiei Roșia Montană Gold Corporation, coana Lungu s-a apucat să înjure, folosind un limbaj incalificabil. ”Fut buha”, zice coana Lungu. Asta știam și noi cucoană. Mă întreb însă dacă cei de la RMGC te plătesc ca să îți etalezi mitocănia sau doar ca să croșetezi chiloți și ciorapi.

Comportamentul grobian al RMGC-istei Sanda Lungu este dovada suficientă a mizeriei ordinare pe care o reprezintă întreg proiectul minier al celor de la Roșia Montană Gold Corporation. Practic, toți cei care nu suntem de acord cu acest proiect sunt tratați cu sictir și înjurături pentru simplu fapt că ei pot. Ei au banii să cumpere tot și pe toți și ca atare noi, proștii care ne opunem, nu merităm decât mitocănia ei/lor. De parca țața Sanda a venit cu aurul de-acasă. Sau l-o fi adus mă-sa.

Sanda Lungu reprezintă arhetipul susținătorului proiectului celor de la RMGC. Incultă și grobiană. Activista perfectă pentru suma corectă. Caracter de slugă, atitudine de țață.

Pentru cei care nu au apucat să admire prestația țaței Sanda click aici.Tags: , , ,

3 Responses to Mojica de aur a RMGC s-a dat în spectacol

 1. Andrei D. says:

  Mizeria RMGC este ca o infectie localizata in Rosia Montana insa care tinde sa cuprinda, incet dar sigur, toata tara.
  Cand blogari de renume galactic, gen arhiblog.ro, sustin continuu prin articole jenante,(aici arhiva: http://www.arhiblog.ro/?s=rosia+montana ) o astfel de cauza, doar pentru ca au si ei un cat de mic avantaj in vreun plan, pentru care sunt dispusi sa treaca peste logica, morala, principii, nu cred ca este de mirare tupeul cu care RMGC-istii ca aceasta ajung sa ne infatiseze toate fantasmele/refularile lor sexuale, pentru ca pot. Banii iti iau mintea, asta este clar, ca de aia se zice din batrani ca banul este ochiul dracului.
  Doamna Sanda Lungu se reprezinta pe sine, poate pe cei de acolo, dar aurul de acolo apartine tarii, deci noua tuturor, si deci pentru ca unei minuscule minoritati sa-i fie “bine” o tara intreaga trebuie sa se vanda?
  Ati auzit de geambasi? Erau complicii hotilor! Vindeau marfa furata de hoti acoperindu-i pe acestia. Cu asta seamana ce se intampla la Rosia Montana.
  Am crezut mult timp in proverbiala bunanate a romanului, caci asa transpare din istoria noastra, nu am fost niciodata benevol parte beligeranta. Aparent un popor pasnic, prea pasnic, enervant de pasnic. De fapt aici e problema, noi nu suntem buni, noi nu de primitori ce suntem am permis sa fim calcati in picioare, noi ca natie suntem pasivi, lasi, ignoranti, egoisti, limitati si divizati. De aia i-am lasat pe toti sa faca ce au vrut din noi: romanii, turcii, austroungarii….Da am avut exemple de demnitate Burebista, Decebal, Mircea cel Batran, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul…Cand ungurii l-au omorat pe Mihai Viteazul, romanii unde erau???

 2. Costin Serban says:

  Dane,

  Sincer chiar nu pot sa inteleg, de ce noi Romanii, tot tacem, tacem si iar tacem si jigodiile securist-comuniste, fac ce vor cu tara si credinta noastra!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend