NOAPTEA MINȚII. Drapelul UNGARIEI, arborat la Sfântu Gheorghe pentru a marca ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria

November 14, 2017 • UDMR • Views: 4309

Drapelul Ungariei va fi arborat mâine, 15 noiembrie, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, transmite cotidianul de limba maghiară Szekely Hirmondo, ce apare în Covasna.

Vezi și ÎN HARGHITA. O NOUĂ PROVOCARE MIZERABILĂ a maghiarilor, cu acordul Guvernului Victor Ponta

Anunțul a fost făcut luni, în cadrul unei conferințe de presă de deputatul UDMR de Covasna, radicalul Kulcsar Terza Jozsef. Potrivit parlamentarului UDMR, drapelul Ungariei va fi arborat în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul unei expoziții cu caracter istoric.

Manifestarea va începe mâine, 15 noiembrie, la orele 17:00, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe.

Evenimentul va marca împlinirea a 75 de ani de la arborarea drapelului Ungariei în centrul orașului, după ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria în urma Diktatului de la Viena din 30 august 1940.

FOTO: România TV

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

5 Responses to NOAPTEA MINȚII. Drapelul UNGARIEI, arborat la Sfântu Gheorghe pentru a marca ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria

 1. Costin says:

  Ce parere avem? Aa facem si noi ca israelienii,cel putin intr-o prima faza si sa arboram multe,multe drapeluri nationale ale româniei peste tot in ţară,indiferent ca este la ţară,la oras,pe sosele,pe autostrazi,la munte,la mare, in toate statiunile,etc.De ce? Pentru ca aici este România si oricine traieste aici (maghiar ori altcineva) sa nu cumva sa uite asta.Aici e stapân românul SI NUMAI ROMÂNUL.Cui nu-i convine,sa paraseasca românia.

  • Adrian says:

   UDMR-stii astia chiar nu au pic de respect si decenta fata de statul care le da salarii de mii de euro pe luna,santajeaza orice partid care este la guvernare in aceasta tara,invrajbesc ungurii cu romanii,mentin o stare de tensiune interetnica continua an de an. Pana cand domnilor de la UDMR?In fiecare an strangeti averi numai din salariile imense care le primiti de la statul roman.De ce nu sunteti recunoscatori statului si tarii in care traiti voi si toti inaintasii vostri de sute de ani care va hraneste si va intretine?Ar trebui ca statul roman roman sa ia atitudine ferma si sa nu le mai permita sa existe ca partid si sa nu mai aiba acces niciodata in parlament.Ei chiar nu isi dau seama cat rau fac tarii asteia care ii hraneste si ii tine cu salarii mari in Parlamentul Romaniei si cu tot felul de privilegii de demnitari ai statului roman.Domnul Costin are perfecta dreptate,ar trebui sa ne afisam si noi emblemele statului si tarii noastre peste tot ca si evreii(care sunt niste patrioti adevarati) sa nu ne mai fie frica ca ce zic ungurii sau alte nationalitati care traiesc aici.Steagul Ungariei este NUMAI al Ungariei nicidecum al Ardealului sau al judetelor Harghita,Covasna sau Mures.PUNCT!!!

  • Liv says:

   Marcarea unui act de agresiune ,notat si sanctionat ca act nelegitim, după ani de zile, prin steagul AGRESORULUI, devine o confirmare a acceptării ideii ca acel act nu a fost o agresiune,deci a fost un act legitim!!! Nu pot să cred ca o astfel de orbire mentală e posibila din partea autoritătilor care reprezintă STATUL ROMÂN! Mai devreme pot sa suspiciez de incompetență sau,mai grav ,de trădare a intereselor de Stat. Expunerea drapelelor national în state străine a permisă pe terenul ambasadelor sau in locuri unde se desfasoara festivități recunoscute si organizate de Statul Român,cu participarea statului invitat. Nu pot să-mi imaginez.ca anexarea Ardealului este un eveniment de sărbătorit de către Statul Român. Spun acestea ca braşovean care traieşte de peste 30 de ani in străinătate..

  • Laca says:

   Costin,nu esti putin sovin ?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend