Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád András, îmi datorează bani

March 8, 2016 • UDMR • Views: 2506

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád András, refuză să-mi plătească o datorie în bani după ce a pierdut definitiv și irevocabil un proces cu mine.

Vezi și EXCLUSIV. Zeci de mii de lei ajung ANUAL de la Primăria Sfântu Gheorghe în conturile firmei viceprimarului UDMR DOCUMENT

Primarul Antal Árpád András a fost obligat de Tribunalul Covasna să-mi plătească suma de 550 de lei cheltuieli de judecată după ce a pierdut procesul în dosarul nr. 646/119/2015 (detali aici).

Antal a făcut recurs (studenții din anul I la Drept ar râde copios dacă ar vedea modul în care a fost formulat recursul) dar a pierdut definitiv în data de 21 ianuarie a.c., fiind obligat să-mi plătească alte 500 de lei cheltuieli de judecată în recurs (detalii aici).

Doar că primarul Antal Árpád András, suspendat din funcție după de DNA a demarat un dosar penal, refuză să-mi plătească datoria. La conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe a rămas colega de partid și de viziuni ultra-șovine a lui Antal, Sztakics Eva Judit, care are impresia că își bate joc de mine cu astfel de adrese. Evident, ceea ce susține viceprimarul UDMR în acestă adresă este aberant și complet ilegal.

Ceea ce dovedesc cei doi lideri UDMR de la conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe este doar lipsa lor de bun simț. Liderii UDMR nu sunt așadar nici mai corecți, nici mai eleganți și nici mai onești atunci când vine vorba de relații cu cetățenii. Tupeul, lipsa bunului simț și bătaia de joc la adresa legii fac parte din arsenalul liderilor UDMR.

Dacă UDMR vrea executare silită atunci le voi oferi executare silită. Pe care, din păcate, nu o va plăti primarul UDMR ci fraierii care votează UDMR.

primaria sfantu gheorghe UDMR cheltuieli judecata dan tanasa

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , ,

One Response to Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád András, îmi datorează bani

  1. Potache de la Lache says:

    trantor sovin si nazist o sa patesti mai rau ca militianul sadic si tortionar agache… hahahaha….ulciorul se umpla ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend