Scrisoare deschisa domnului Madalin Guruianu

April 29, 2008 • Sfantu Gheorghe • Views: 1948

Dan Tanasa

 

Sfantu Gheorghe, judetul Covasna

 

Scrisoare deschisa adresata domnului Madalin Guruianu,

 

Subsemnatul Dan Tanasa, editorialist al saptamanalului „Condeiul Ardelean” si membru al mai multor asociatii civice din judetul Covasna care militeaza pentru pastrarea si afirmarea identitatii romanilor din judet salut candidatura domnului Madalin Guruianu pentru postul de consilier local independent la Sfantu Gheorghe.

Madalin Guruianu este unul dintre putinii tineri care incearca sa isi faca loc in viata politica a urbei si imi exprim speranta ca avantul sau tineresc precum si cunostintele sale in domeniul administratiei publice vor fi de un real folos comunitatii din Sfantu Gheorghe.

As dori sa cunosc cat mai clar care sunt proiectele pe care Madalin Guruianu doreste sa le realizeze din functia de consilier local, pentru a ma convinge ca domnia sa merita votul meu si al celorlalti cetateni ai municipiului Sfantu Gheorghe care intentioneaza sa il voteze la apropiatele alegeri locale.

Ca simplu cetatean voi monitoriza discursurile publice si declaratiile din timpul campaniei electorale ale tuturor candidatilor, dar in mod deosebit ale domnului Guruianu de alegerea caruia se leaga multe sperante ale tinerilor din Sfantu Gheorghe, si nu numai.

Am dori sa stim daca domnul Gurianu sustine ideea deputatului UDMR Antal Arpad care intentioneaza sa convinga tinerii care au plecat din judet sa se reintoarca. Asteptam cu interes un raspuns pe blogul domniei sale pe care il citim in fiecare zi.

 

Cu respect,

 

Dan Tanasa

 

29.04.2008

11 Responses to Scrisoare deschisa domnului Madalin Guruianu

  1. Dan Tanasa says:
  2. Dan Tanasa says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend