SFIDARE. Drapelul României LIPSEȘTE de pe clădirea Primăriei Carei ce adăposteşte Starea Civilă FOTO

January 14, 2015 •UDMR •Views: 1955

carei kovacs jeno kelemen hunor UDMR 26 octombrie 2014

26 octombrie 2014, Carei. Kovacs a refuzat să poarte eșarfa ticoloră cu ocazia festivității publice de inaugurare a Casei de Cultură din Carei, festivitate la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor (FOTO: facebook.com)

Drapelul României lipsește de pe o clădire a Primăriei Carei în care funcționează, din 1 decembrie 2014, majoritatea serviciilor publice din Primăria Carei, inclusiv Starea civilă.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Carei REFUZĂ eșarfa tricoloră, prefectul de Satu Mare REFUZĂ să-l sancționeze legal DOCUMENT

Primarul municipiului Carei, Kovacs Jeno (UDMR), este binecunoscut deja opiniei publice pentru atitudinea sa șovină și sfidătoare la adresa autorității statului român precum și la adresa comunității de români din Carei.

Kovacs refuză să manifeste orice orice formă de respect față de simbolurile naționale refuzând să poarte eșarfa tricoloră așa cum prevede legea.

De asemenea, Kovacs refuză să arboreze drapelul României pe o clădire publică a Primăriei Carei.

Foto și detalii pe buletindecarei.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to SFIDARE. Drapelul României LIPSEȘTE de pe clădirea Primăriei Carei ce adăposteşte Starea Civilă FOTO

  1. alex says:

    Anul trecut, pe la sfarsitul lui august am trecut prin Carei si surpriza: steagul Romaniei lipsea de pe fatada cladirii primariei, in schimb erau arborate steagurile asa-zisului Tinut Secuiesc, al UE, al NATO si inca un steag al unei etitati pe care nu am putut sa o recunosc. Deci in minte primarului respectiv primeaza interesele altor institutii si formatiuni statale in detrimentul statului roman pe care il reprezinta.Dar asa e la noi, ca ne-am obisnuit, fiecare e pe mosia lui, face ce vrea, ca legea e tocmeala, iar statul roman apara buzunarele conducatorilor nu interesele poporului si tricolorul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SFIDARE. Drapelul României LIPSEȘTE de pe clădirea Primăriei Carei ce adăposteşte Starea Civilă FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sfidare-drapelul-romaniei-lipseste-de-pe-cladirea-primariei-carei-ce-adaposteste-starea-civila-foto/