VIDEO. Csibi Barna, nou gest denigrator la adresa României. Analistul Radu Tudor: Un gest absolut OFENSATOR!

July 9, 2015 • extremism maghiar • Views: 4342

Extremistul maghiar Csibi Barna, cunoscut pentru că a “spânzurat” în centrul municipiului Miercurea Ciuc o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu, a făcut un nou gest denigrator la adresa simbolurilor româneşti, transmite Antena 3

Csibi Barna a fost filmat în timp ce rupea un drapel de hârtie al României.

Radu Tudor consideră că autorităţile române ar trebui să-l sancţioneze pe Csibi Barna pentru batjocorirea simbolurilor naţionale. “Pentru noi, ca români, este un gest absolut ofensator”, a declarat Radu Tudor.

“Îi propun domnului Oprea să-l declare indezirabil pe acest individ”, a mai spus Radu Tudor într-o intervenţie la Antena 3.

Tags: , ,

8 Responses to VIDEO. Csibi Barna, nou gest denigrator la adresa României. Analistul Radu Tudor: Un gest absolut OFENSATOR!

 1. Mike says:

  …tu erai primul la puscarie Dan Tanase si atunci Barna nu trebuia sa faca cea ce a facut. Tu esti provocatorul si tot ce spui impotriva lui Barna este reflectia ta. Organizatia Mondiala a Secuilor v-a depune o plangere impotriva ta aici in SUA, in cazul in care nu te opresti cu instigatiile impotriva locuitorilo din Szekelyland. Deja avem o sesizare (personala) in cadrul armatei americane(NATO) din care reiese un suport 100% al armatei in cauzul in care OMAS v-a cere arestarea lui Dan Tanase in momentul in care pune un picior in SUA.

 2. Grigore says:

  Totusi miscarile secuiesti continua!

 3. grigore says:

  Ce se intimpla cu telefoanele anonime si mai ales cele de ultima data pentru tabara de la moacsa , PINCETETO VAGTA SZEKELY TABOR DE LA MOAKSA ,SMS-URI TRIMISE DE TAMAS SANDOR PE MOBILE ? SI NR ANONIM 0266 207177 CARE INTREABA DACA AI RUDE SI STII NUMERELE LOR DE MOBIL SAU ALTE TELEFOANE ? ACESTE NUMERE SINT DE LA RCS SAU UPC PRIN CARE SE TRANSMIT APELURI VENITE DIN UNGARIA! DIRECTORUL FABRICI DE MASA LEMNOASA DE LA RECI A CONFIRMAT PRIMIREA AUTORIZATIEI DE PORNIRE A ACTIUNI DE FUNCTIONARE! ANGAJATILOR !

 4. Catalin Balau says:

  Ei pentru acest lucru voi rupe si eu o carpa secuiasca si voi posta filmuletul pe internet. Vreau sa vad cum reactioneaza acest individ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend