VIDEO. Dana Grecu: Dan Tanasă e un om cu care am colaborat atâția ani. VEZI ce-a zis Grecu despre deputatul PSD de Covasna

October 12, 2016 •opinie •Views: 3160

Dana Grecu, moderatoarea emisiunii „La ordinea zilei” de la Antena 3, și-a manifestat public simpatia și susținerea pentru activitatea mea și intențiile mele de a candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pentru a reprezenta interesele românilor din Covasna.

Vezi și VIDEO. Alessandra Stoicescu: Îl susțin pe Dan Tanasă în demersul lui de a încerca să fie în cursa electorală

În timpul emisiunii de vineri, 7 octombrie, moderatoarea Dana Grecu și-a manifestat public susținerea pentru activitatea mea și pentru intenția mea de a candida la alegerile parlamentare.

Dana Grecu a semnalat public faptul că de ani de zile colaborează pe subiectul județelor Covasna și Harghita cu mine și că nu-l cunoaște pe deputatul PSD de Covasna din cauza lipsei de activitate și implicare a acestuia.

FOTO: captură Antena 3

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VIDEO. Dana Grecu: Dan Tanasă e un om cu care am colaborat atâția ani. VEZI ce-a zis Grecu despre deputatul PSD de Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/video-dana-grecu-dan-tanasa-e-un-om-cu-care-am-colaborat-atatia-ani-vezi-ce-a-zis-grecu-despre-deputatul-psd-de-covasna/