Agentia de presa Romanian Global News: La 20 de ani de la Mineriada, Ion Iliescu asmute „minerii” de la RPG asupra unui student

June 11, 2010 •comunism, Ion Iliescu, Noii Golani, Romanian Global News •Views: 5095

Nota mea: sustin in totalitate gestul lui George Simion si comentariul lui Eugen Popescu

Televiziunile au prezentat, in mod repetat, imagini socante in care un tanar student era imbrancit, lovit si luat de cap de niste brute imbracate in uniformele firmei de paza RPG.
Ce socheaza este ca singura vina a studentului a fost ca, la o manifestare publica, si-a exprimat punctul de vedere asupra evenimentelor din iunie 1990 si din decembrie 1989, considerand ca Ion Iliescu, protagonistul unei lansari de carte, merita sa intre la puscarie pentru ce a facut in timpul acelor evenimente.
Adica tanarul respectiv a facut ceea ce facea si subsemnatul, dar si alti studenti, in iunie 1990, atunci cand gloata de mineri abulici, adusi de Iliescu, a navalit si a incercat sa ne omoare, batand si schilodind tot ce intalneau in cale in cladirea Universitatii Bucuresti. Minerii de atunci au fost inlocuiti acum de brutele imbracate in costumele firmei de paza care, fara motiv – studentul nefiind nicio clipa violent – l-au agresat fizic in aceeasi maniera in care minerii agresau studentii in 1990. Si pe brutele de la firma de paza si pe minerii din 1990 i-a chemat tot Ion Iliescu.
Mai grav este ca in plina democratie, clamata de tot felul de papagali pe la televiziuni, Jandarmeria nu para sa se fi schimbat, fata de 1990. In loc sa-i cerceteze pe indivizii imbracati in costumele firmei de paza, care il agresau gratuit pe student, inclusiv inafara cladirii, acesta a fost luat si dus la o sectie de politie unde i s-a aplicat o amenda. A urmat un intreg circ pe televiziuni, in special pe Realitatea TV, unde personaje sinistre, care in 1990 indemnau la lichidarea Pietei Universitatii, in ziare ca Adevarul, au inceput sa se indigneze de faptul ca tanarul a incercat sa-si spuna punctul de vedere in cadrul unui eveniment public, deschis oricui. Intr-un arc peste timp vedem ca nu s-a schimbat mare lucru in Romania. Iliescu tipa si o gramada de slugi ale sale executa…Trist!
Din ce in ce mai multi oameni cu care vorbesc cred ca este nevoie de un nou 1989…! Adica de o noua repornire a Romaniei!

Eugen Popescu

Vezi si http://georgesimion.wordpress.com/2010/06/10/ehehei-tovarasul-iliescu-inca-presedinte-al-romaniei/

Sursa: Romanian Global News

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Agentia de presa Romanian Global News: La 20 de ani de la Mineriada, Ion Iliescu asmute „minerii” de la RPG asupra unui student

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Agentia de presa Romanian Global News: La 20 de ani de la Mineriada, Ion Iliescu asmute „minerii” de la RPG asupra unui student"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/agentia-de-presa-romanian-global-news-la-20-de-ani-de-la-mineriada-ion-iliescu-asmute-%e2%80%9eminerii%e2%80%9d-de-la-rpg-asupra-unui-student/