ANTIROMÂN. Ea este SINGURUL deputat care a votat ÎMPOTRIVA sărbătoririi Unirii Basarabiei cu România

April 7, 2017 •UDMR •Views: 8203

În data de 14 martie a.c., Camera Deputaților a adoptat proiectul pentru omagierea Unirii Basarabiei cu Ţara. Ziua de 27 martie – Ziua Unirii Basarabiei cu România a devenit astfel, oficial, sărbătoare națională în România. Împotriva acestui poriect a votat un singur deputat, membru UDMR.

Vezi și Noi declarații obraznice ale vicepremierului Ungariei la adresa României

Benkő Erika, deputat UDMR de Covasna, este singurul deputat care a votat împotriva proiectului care a legiferat ziua de 27 martie, Ziua Unirii Basarabiei cu România, ca zi de sărbătoare națională în România.

Potrivit portalului Ziariști Online, Benkő Erika este de profesie “politoloagă” şi s-a remarcat deja prin propunerea legislativă ca personalul angajat în unităţi sanitare din “ţinutul secuiesc” să fie obligat să vorbească limba maghiară. Potrivit surselor noastre din Parlament, are o relaţie foarte apropiată cu Marton Arpad, care o instruieşte în profunzime în tainele multilingvismului.

Prin acțiunea antiromânească, Benkő Erika intră în istorie, fiind singurul deputat român care a votat împotriva sărbătorii unui moment istoric.

Vezi și Cine a fost împotriva sărbătoririi Unirii Basarabiei cu Ţara: Preşedintele UDMR şi alţi doi unguri, un RUS, un USR-ist din Reţeaua Soros şi doi trădători din PSD. LISTA RUŞINII din Camera Deputaţilor şi cea din 27 martie 1918 din Sfatul Ţării

FOTO: cdep.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to ANTIROMÂN. Ea este SINGURUL deputat care a votat ÎMPOTRIVA sărbătoririi Unirii Basarabiei cu România

 1. dionise says:

  UNGURI NU IUBESC

 2. X-man says:

  Doamna aceasta este deputat in Parlamentul Romaniei , si ce crede dinsa ca daca ar trai in alta conjunctura ar mai fi tot deputat …. ma indoiesc de asta , dar asa sint unii oameni , nu apreciaza ceea ce au , vor ceea ce nu se poate avea . Eu o vad o doamna tare tinara si frumoasa , si ma gindesc ca nu a gustat inca din seva vietii destul de mult , dar o sa aiba parte si de aprofundarea gindirii dumneaei mai tirziu , viata este mereu surprinzatoare pentru fiecare dintre noi !

 3. Un ostas al lui Horea says:

  Este interesant de aflat cine au fost stramosii dumneaei, cred ca se intorc in mormint !

 4. Silvia Demeter says:

  ..cozi de topor plătite din bani publici românești, ca să măcelărească și mai mult unitatea României și a neamului românesc ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ANTIROMÂN. Ea este SINGURUL deputat care a votat ÎMPOTRIVA sărbătoririi Unirii Basarabiei cu România"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/antiroman-ea-este-singurul-deputat-care-a-votat-impotriva-sarbatoririi-unirii-basarabiei-cu-romania/