ATAC MIZERABIL al presedintelui PNL Sfantu Gheorghe la adresa maestrului Tudor Gheorghe. Guruianu: "Jenant, maestre! Foarte jenant!"

December 14, 2010 •Madalin Guruianu, PNL, semidoct, Sfantu Gheorghe •Views: 2150

Cativa amici bine intentionati mi-au atras atentia asupra mizeriei de “editorial”, purtand semnatura lui Madalin Guruianu, nimeni altul decat presedintele PNL Sfantu Gheorghe, aparut in data de 6 decembrie in paginile oficiosului UDMR in Covasna, Observatorul de Covasna.
O analiza a acestei produceri plina de puroi izvorata din mintea unui semidoct frustrat cred ca este inutila. Editorialul semnat de Guruianu cu aceasta ocazie este, in opinia mea de nespecialist intr-ale comunicarii si jurnalismului, unul dintre cele mai infecte din toata presa contemporana.
Care este opinia lui Guruianu fata de prestatia de la Sfantu Gheorghe a maestrului Tudor Gheorghe cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei? Cititi si va cruciti:
…”Jenant, maestre! Foarte jenant! Prefer să închei aici, pentru că simt cum, din păcate, creşte din nou în mine starea de dispreţ pentru astfel de atitudini sfidătoare şi condescendente ale unora dintre cei „aleşi”, sosiţi aici printre noi, muritorii de rând, să ne „lumineze”, fără să omit totuşi vorbele unui alt prieten de-al meu care se potrivesc perfect aici: „bine că eşti tu deştept, maestre!”
 
Cine are stomacul tare poate citi intreg editorialul semnat Guruianu aici.
PS: nu sunt deloc incantat sa le dublez traficul celor de la Observatorul de Covasna dar cred cu tarie ca un asemenea exemplar bovin merita toata atentia pasionatilor de ZOO!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

11 Responses to ATAC MIZERABIL al presedintelui PNL Sfantu Gheorghe la adresa maestrului Tudor Gheorghe. Guruianu: "Jenant, maestre! Foarte jenant!"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ATAC MIZERABIL al presedintelui PNL Sfantu Gheorghe la adresa maestrului Tudor Gheorghe. Guruianu: "Jenant, maestre! Foarte jenant!""! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/atac-mizerabil-al-presedintelui-pnl-sfantu-gheorghe-la-adresa-maestrului-tudor-gheorghe-guruianu-jenant-maestre-foarte-jenant-2/