Baieti, stati linistiti, se va da cate una sa ajunga la toti!

August 25, 2010 • Elena Udrea, Emil Boc, PD-L, UDMR, Vasile Blaga • Views: 3014

Cred ca am ajuns la nivelul de “preaplin” al scarbei fata de mizeria tot mai acuta in care se zbate toata societatea romaneasca. Nu mai pot cu Boc, nu mai pot cu Udrea, nu mai pot cu Cseke, nu mai pot cu Blaga, nu mai pot cu Berceanu, cu Videanu, nu mai pot cu Marko Bela, nu mai pot cu Laszlo Borbely, nu mai pot cu niciunul din maimutoii astia, si ca ei multi altii, care se fac ca lucreaza in interesul nostru, al tuturor celor care le platim lor salariile si le asiguram accesul la informatii care sunt valorificate doar in conturile lor, nu si ale noastre.

Dupa 20 de ani de “tranzitie la economia de piata” in care singura partitura cunoscuta de toate jigodiile astea cu statut de demnitar a fost “sa mai strangem cureaua”, acum ne cer sa facem un sacrificiu pentru ca “e criza”. Ghici ce bai baieti? O curea are sase-sapte gauri, nu 20 cate am facut noi. Nu mai avem unde sa facem gauri, baieti, pentru ca s-a terminat demult cureaua! Multi dintre noi ne-am sinucis cu aceasta curea din cauza voastra. Cate gauri ati facut voi la cureaua voastra mai baieti? Taiati din salarii si pensii. Si un gibon poate sa vina in fata natiunii, sa se uite tamp spre noi si sa ne zica “Nu noi am adus criza, trebuie sa taiem din salarii si pensii!”. S-ar scoate mai multi bani daca ati taia din conturile voastre grase si din conturile gastilor voastre!

M-am saturat sa vad ca toti inghitim si nu zice nimeni nimic. Probabil ca nu mai spunem nimic din cauza faptului ca nu mai avem aer pentru ca ne strage cureaua. Dar este revoltator ca am ajuns sa fim “cetateni SPAM” pentru guvernantii nostri. Ii stresam, ii deranjam! Nimic din ceea ce spunem nu conteaza pentru ei, nimic din ceea ce le cerem nu se intampla, nicio doleanta, nicio problema! Borcanul cu miere e doar pentru gasca lor, doar pentru rudele lor, pentru prietenii lor! Ponta, Crine, ne miscam si noi mai cu talent sa rasturnam guvernul asta?

Bai baieti, voi astia care va plimbati pe sticla televizoarelor de mai bine de 20 de ani de zile, ce dracu mai cautati in posturile alea platite atat de gras daca numai conturile voastre prospera in timp ce tara asta se duce dracului. Aveti fiecare dintre voi averi care ii vor convinge pana si pe stranepotii vostri ca nu e nevoie sa munceasca. Ajunga-va, bolnavilor de avere ce sunteti! Dati-va la o parte, poate e in tara asta cineva care vrea sa faca ceva si pentru cei multi nu doar pentru voi si conturile voastre. Ne-am saturat sa va vedem in fiecare zi mutrele si sa va auzim cum constatati si nu faceti nimic. Cseke, da-ti bah demisia! Arata ca stii sa faci si altceva nu doar sa “sugi” banii publici. Videanule, ajunga-ti mai nene atatea milioane! Berceanule, ce dracu faci cu toate milioanele alea de euro? Hai baieti, dati-va dracu la o parte! Guruiene, Manolachescule, Antal, Tamas, emigrati mai baieti si lasati-ne dracu cu gargara voastra sinistra! Udreo, Seitan, Blaga, Oprea, Funeriule, lasati-ne mai fratilor sa traim! Nu mai puteti pacali decat retardatii mintali!

Foto: arhiva personala, Muzeul Sexului din Amsterdam

23 Responses to Baieti, stati linistiti, se va da cate una sa ajunga la toti!

  1. Ion Ciobanu says:
  2. Ion Ciobanu says:
  3. Ion Ciobanu says:
  4. Antiignorantu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend