Banii romanilor pentru finantarea visurilor iredentiste maghiare al UDMR si PCM. Acum si cu sprijinul PD-L si al presedintelui Traian Basescu!

September 17, 2009 •Covasna, discriminarea romanilor, Harghita, iredentism, Miercurea Ciuc, PD-L, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism, Tinutul Secuiesc, UDMR •Views: 1343

Asa aratau pliantele care promovau turul ciclist al “tinutului secuiesc” in aceasta vara. Organizat de catre autoritati publice pe bani publici. Organizat in Romania pentru a promova visul iredentist maghiar de a avea o mica Ungarie in mijlocul Romaniei. Bineinteles, limba oficiala a statului nu este oficiala si in zona Covasna-Harghita, fiind a doua limba oficiala in acea zona. Prima limba oficiala in zona Covasna-Harghita este limba “partenerilor loiali” ai PD-L, iredentistii maghiari grupati in asociatia care papa 7 miliarde de lei vechi pe an si care isi spune UDMR.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Banii romanilor pentru finantarea visurilor iredentiste maghiare al UDMR si PCM. Acum si cu sprijinul PD-L si al presedintelui Traian Basescu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Banii romanilor pentru finantarea visurilor iredentiste maghiare al UDMR si PCM. Acum si cu sprijinul PD-L si al presedintelui Traian Basescu!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/banii-romanilor-pentru-finantarea-visurilor-iredentiste-maghiare-al-udmr-si-pcm-acum-si-cu-sprijinul-pd-l-si-al-presedintelui-traian-basescu/