BOLȘEVISM. Prefectul de Brașov asmute jandarmii împotriva protestatarilor Roșia Montană

October 14, 2013 •Rosia Montana •Views: 1664

Prefectul Mihai Mohaci a ordonat (FOTO: prinbrasov.com)

Prefectul Mihai Mohaci a ordonat jandarmilor să intervină brutal împotriva protestatarilor Roșia Montană (FOTO: prinbrasov.com)

Incidente cu jandarmi la protestul anti-RMGC de la Braşov

Din partea grupului protestatarilor braşoveni, reprezentanţi de Alexandru Filip, am primit următoarea informaţie:

”Grupul protestatarilor brașoveni împotriva proiectelor de exploare cu cianură de la Roșia Montană, a exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică și împotriva tuturor politicienilor care susțin aceste proiecte, țin să își declare public oripilarea față de modalitățile violente de reprimare a protestelor din Brașov.

Duminică seara prefectul Mihai Mohaci a apărut buimac într-o intersecţie şi, nedumerit ce căută protestatarii acolo, a ordonat ca trupele de jandarmi să intervenină brutal împotriva manifestanților brașoveni pentru a elibera strada deși nimeni nu era violent sau reprezenta un pericol pentru siguranța cetățenilor, folosind forţa absolut disproporţional şi fără somaţie prealabilă conform legii.

Considerăm că vina pentru atitudinea agresivă a organelor de ordine și existența victimelor busculadei create îi aparține prefectului Mihai Mohaci, pe care îl acuzăm public, cu martori, că a dat ordinul ca toți protestatarii să fie identificați și amendați, iar strada să fie eliberată. Asemenea tehnici specifice fostului regim comunist nu fac cinste României pe care noi ne-o dorim, liberă și din care să nu îți dorești să pleci. Oricine se interpune în lupta împotriva corupției generale din România trebuie să își asume responsabilitatea protejării lor, prin urmare cerem DEMISIA lui Mihai Mohaci și retragerea sa din mediul politic.

Facem apel pe această cale către toți brașovenii să ia atitudine și să se alăture protestelor naționale pentru că este timpul să oprim furtul și nesimțirea clasei politice prezentă din 1990 până în prezent. Pentru moment protestele au loc în fiecare duminică la Prefectură, începând cu ora 16.

Nu cedăm, nu capitulăm!”

Sursa: prinbrasov.com

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to BOLȘEVISM. Prefectul de Brașov asmute jandarmii împotriva protestatarilor Roșia Montană

  1. […] Vezi și BOLȘEVISM. Prefectul de Brașov asmute jandarmii împotriva protestatarilor Roșia Montană […]

  2. bucaTAR says:

    ce moaca de tiganoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "BOLȘEVISM. Prefectul de Brașov asmute jandarmii împotriva protestatarilor Roșia Montană"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/bolsevism-prefectul-de-brasov-asmute-jandarmii-impotriva-protestatarilor-rosia-montana/