BRAVO LIA OLGUTA VASILESCU! Propunerea legislativa a senatorului PSD prin care se va pune capat maghiarizarii denumirilor de strazi din Covasna si Harghita a fost adoptata ieri de Senatul Romaniei!

June 2, 2011 •iredentism, Lia Olguta Vasilescu, Marko Bela, PSD, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1564

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.63 din 29 august 2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, cu modificările şi completările ulterioare, initiata de senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu, prin care se va pune capat modificarilor de denumiri de strazi si piete publice initiate de catre UDMR in Covasna si Harghita, a fost adoptata ieri de catre Senatoul Romaniei cu 38 de voturi pentru, trei impotriva si doua abtineri. Proiectul va trebui acum sa treaca si de votul Camerei Deputatilor.

 
Puteti urmari procesul legislativ aici.

Vezi si http://www.jurnalul.ro/stiri/politica/argument-udmr-rebreanu-a-scris-prima-carte-in-maghiara-579993.html

Senator Lia Olguta Vasilescu – Legis_PDF_2011_11L302FG

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "BRAVO LIA OLGUTA VASILESCU! Propunerea legislativa a senatorului PSD prin care se va pune capat maghiarizarii denumirilor de strazi din Covasna si Harghita a fost adoptata ieri de Senatul Romaniei!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/bravo-lia-olguta-vasilescu-propunerea-legislativa-a-senatorului-psd-prin-care-se-va-pune-capat-maghiarizarii-denumirilor-de-strazi-din-covasna-si-harghita-a-fost-adoptata-ieri-de-senatul-romaniei-2/