Care criza fratilor? Peste 760.000 euro aruncati intr-un singur an de primarul Antal Arpad pe containere, pubele si masini de gunoi!

September 18, 2009 •Antal Arpad, Covasna, semidoct, Sfantu Gheorghe, UDMR •Views: 1060

Oficiosul UDMR-ului din Covasna, cotidianul de limba romana Observatorul de Covasna, relateaza laudativ, cum altfel, despre noile achizitii, pe bani publici, ale conducerii primariei Sfantu Gheorghe. Astfel, aflaram cu stupoare ca societatea de salubritate aflata in subordinea primariei a spart aproape 500.000 de euro pe 5 masini de curatenie stradala. Asta nu ar fi o surpriza prea mare daca nu am afla, tot din Observatorul de Covasna, despre faptul ca anul acesta au fost deja “investiti” peste 760.000 de euro pentru pubele, containere si masini de curatenie stradala. Si de parca asta nu ar fi fost suficient, aflam ca anul trecut “investitiile” din domeniu au fost mai mici de 238.000 de euro. Cu alte cuvinte, bine ca avenit dracu criza ca ramanea orasul fara pubele, containere ecologice si masini noi de spalat strazile. Detalii aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Care criza fratilor? Peste 760.000 euro aruncati intr-un singur an de primarul Antal Arpad pe containere, pubele si masini de gunoi!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/care-criza-fratilor-peste-760-000-euro-aruncati-intr-un-singur-an-de-primarul-antal-arpad-pe-containere-pubele-si-masini-de-gunoi-2/