Concluziile raportului "Bordura secuiasca": Antal Arpad a cheltuit peste 730.000 euro in doi ani de zile pe borduri!

December 23, 2009 •Antal Arpad, iredentism, PCM, semidoct, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1120

Fara doar si poate ca raportul comisiei “Bordura secuiasca” a Consiliului Local Sfantu Gheorghe este o mizerie din multe puncte de vedere. Insa ce ma frapeaza este faptul ca trei din cei cinci membri ai comisiei nu au semnat raportul (care de altfel a si fost respins zilele trecute) si s-au limitat doar la a sublinia motivele pentru care nu l-au semnat. Din argumentarea lor nu reiese insa ca s-au rupt in figuri vreo secunda sa afle ce anume s-a intamplat cu adevarat. Pai de aia ati fost alesi si insarcinati in aceasta comisie mai baieti, sa aflati ce anume s-a intamplat. Rolul vostru era sa va rupeti in figuri si sa vedeti cum se face ca Antal Arpad nu are bani pentru Piata Mihai Viteazul dar are bani pentru borduri in conditiile in care aceaste borduri nu erau o prioritate pentru oras.
Ceea ce se vede insa negru pe alb este ca cei doi consilieri romani, Ivan Niculae si Serban Valeriu, nu au avut nicio problema in a sustine UDMR si pe primarul Antal Arpad in aceasta chestiune. Aici nu era vorba de lupta fratricida dintre UDMR si PCM in care consilierii romani se pare ca s-au dat cu UDMR. Aici era vorba de o oportunitate de a arata comunitatii locale si chiar tarii intregi faptul ca administratia UDMR din Sfantu Gheorghe nu finanteaza Piata Mihai Viteaza acuzand lipsa fondurilor insa cheltuieste o caruta de bani pe borduri.
Indiferent care este motivatia, un consilier roman care sustine UDMR se descalifica si trebuie demascat.Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Concluziile raportului "Bordura secuiasca": Antal Arpad a cheltuit peste 730.000 euro in doi ani de zile pe borduri!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/concluziile-raportului-bordura-secuiasca-antal-arpad-a-cheltuit-peste-730-000-euro-in-doi-ani-de-zile-pe-borduri/