Conducerea SC Plastico SA amendata contraventional pentru neplata la timp a salariilor. Angajatul care a sesizat autoritatile a fost dat afara!

May 5, 2009 • Covasna, economie, Imreh Etele, semidoct • Views: 1542

Conducerea SC Plastico SA din Sfantu Gheorghe, reprezentata prin directorul general ing. Imreh Etele, a fost sanctionata contraventional pentru neplata la timp a drepturilor salariale catre angajatii sai si pentru alte nereguli. Sanctiunea a venit in urma unor controale al ITM Covasna din lunile martie-aprilie urmare a unor sesizari depuse de catre un angajat al companiei.

SC Plastico SA are ca obiect de activitate fabricarea maselor plastice. Pe pagina oficiala de internet, http://www.plastico.ro/, alaturi de sigla companiei apare si cea a companiei TVK, membra a MOL Group din Ungaria.

Dupa aproape 6 ani de munca in trei schimburi si pe un salariu mizer unul din angajatii companiei a sesizat autoritatile in legatura cu neregulile din societate si cu bataia de joc la care sunt supusi angajatii. Cum era si firesc, identitatea celui care a sesizat autoritatile nu a fost pastrata cu discretie de catre ITM Covasna iar angajatul a fost dat afara de catre conducerea SC Plastico SA.

L-am contactat telefonic pe directorul general al SC Plastico SA pentru a obtine opinia dansului insa acesta nu a fost de gasit si nici nu a raspuns mesajelor lasate.

2 Responses to Conducerea SC Plastico SA amendata contraventional pentru neplata la timp a salariilor. Angajatul care a sesizat autoritatile a fost dat afara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend