Consilierul local Madalin Guruianu recunoaste: nu are diploma de licenta!

June 24, 2008 •Consiliu Local, Covasna, Madalin Guruianu, Sfantu Gheorghe •Views: 1273

La provocarea mea din campania electorala legata de posesia unei diplome de licenta domnul Guruianu imi raspunde, printre altele, pe blogul domniei sale in cel mai ipocrit stil cu putinta, stil care il caracterizeaza de altfel:

2008/6/23 M?d?lin Guruianu :
Mădălin Guruianu a scris un comentariu nou la postarea “Cei care merită respect“:

· NU este absolvent de studii superioare, ci un fals “intelectual”, absolvent de studii medii
(spre surprinderea dumneavoaatră şi a acoliţilor care v-au comunicat faptul că nu am diploma de absolvire, trebuie să vă mărturisesc faptul că în 1997, an în care am FINALIZAT studiile la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti, mi-am promis că nu voi ridica diploma de licenţă dintr-un motiv simplu: consider că această facultate am terminat-o numai şi numai pentru profesorii extraordinari pe care i-am avut acolo, printre ei uluitorii Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu şi Gheorghe Vlăduţescu… şi nu pentru o bucată de hârtie pe care să scrie că sunt absolvent de filosofie, … aşadar, dacă voi avea vreodată nevoie de diploma ca să demonstrez că sunt “filosof” fiţi sigur că o voi avea, dar nu prin asta demonstrez unora şi altora că am ceva de spus şi de făcut în această comunitate care m-a adoptat şi în care mă simt excelent, spre deosebire de dumneavoastră care păreţi mult îndepărtat de ea şi de aspiraţiile ei … dar probabil aşa este cu cei care ajung pe banii unora ca voiculescu la Bucureşti, nu?

Sunt atins in cele mai adanci zone ale intestinelor mele cand vad un astfel de profil intelectual. Au sarit astia de la Universitatea Bucuresti calare pe domnul Guruianu, implorandu-l, rugandu-l in genunchi sa isi ia diploma insa el, mandru, le-a zis ca nu il face pe el o bucata de hartie. Cat eroism, cata intelepciune la un loc. Socant! In veci nu m-as fi gandit la asa ceva. Voi repara insa ce se mai poate. Urmand exemplul domnului Guruianu, voi da foc diplomei de licenta, ca doar nu ma face pe mine o bucata de hartie. Facultatea am facut-o pentru profesori doar, nu pentru mine! Mult prea tare!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Consilierul local Madalin Guruianu recunoaste: nu are diploma de licenta!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/consilierul-local-madalin-guruianu-recunoaste-nu-are-diploma-de-licenta/