Consilierului local Madalin Guruianu ii cedeaza nervii…

July 9, 2008 • Covasna, Madalin Guruianu, romani, Sfantu Gheorghe, UDMR • Views: 997

L-am intrebat pe Madalin Guruianu, consilier local independent la Sfantu Gheorghe, daca in tabara oferita celor din Asociatia pentru Comunitate la Costinesti a fost si primarul orasului Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad

2008/7/9 Dan Tanasa :

Dan Tanasa a scris un comentariu nou la postarea “Cei care merită respect“:

Domnule Guruianu,

A fost sau nu Antal Arpad in tabara “pentru comunitate” de la Costinesti?

Domnul Guruianu a gasit in puterea sa sa imi raspunda, aruncand cu noroi, ca nu prea il tin nervii la un dialog civilizat:

2008/7/9 M?d?lin Guruianu :
Mădălin Guruianu a scris un comentariu nou la postarea “Cei care merită respect“:

neruşinarea domnului dan tănasă a depăsit stadiul ridicolului şic frizează patologicul, motiv pentru care anunţ pe toată lumea că îl consider o persoană indezirabilă, acum îi răspund pentru ultima oară şi orice postare ulterioară va fi ştearsă automat de către server:

1. Domnule Dan Tănasă, cum vă explicaţi că nu mi-aţi cerut niciodată scuze pentru enormităţile pe care le-aţi debitat despre mine în campanie şi după, enormităţi desfăcute cu câteva rânduri mai sus…nu ştiţi să citiţi, să înţelegeţi, sau chiar vă lipseşte organul de bun simţ?

2. Domnule Dan Tănasă, cum credeţi că aş putea să dialoghez eu cu un individ de o asemenea joasă factură, care se pretează la mojicii şi mârlănii care mai de care mai oribilă?

3. Domnule Dan Tănasă, stilul acesta de anchetator securisto- comunist din ultima postare vă trădează formaţia şi de turnător, dar şi de anchetator… nu mă mir că sunteţi în preajma lui voiculescu dan…

Amu, intreb si eu, ca cetateanul: a fost sau nu Antal Arpad la Costinesti in tabara celor de Asociatia pentru Comunitate domnule Guruianu? De ce preferati sa ma jigniti in loc sa raspundeti? Oare pentru ca a fost? Nu stiu, intreb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend