COVASNA. Prefectul Gyorgy Ervin este preocupat de un conflict interetnic in judet in 2011

December 30, 2010 •Covasna, Gyorgy Ervin, UDMR •Views: 1393

Cea mai mare temere a prefectului judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, este un conflict interetnic in judet. Si nu cred ca se refera la un conflict interetnic intre unguri si secui!
Atat de mare este aceasta temere a prefectului de Covasna incat Ervin o verbalizeaza intr-o conferinta de presa in urma careia posteaza chiar si un comunicat de presa pe pagina de internet a prefecturii aici.
Va sa zica, in ciuda faptului ca UDMR se chinuie sa promoveze ideea cum ca in Covasna-Harghita romanii traiesc in armonie cu ungurii, conflictul interetnic este o chestiune de actualitate si iminenta in spatiul public din judet de vreme ce chiar prefectul judetului Covasna isi exprima speranta ca in 2011 acest conflict interetnic nu se va produce. Poate ne spune Ervin si cand anume ii va disparea acesta speranta si asa poate ne dam si noi seama cand anume se va produce acest conflict, pentru ca este evident ca el se va produce de vreme ce e preocuparea numarul unu a autoritatilor!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to COVASNA. Prefectul Gyorgy Ervin este preocupat de un conflict interetnic in judet in 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "COVASNA. Prefectul Gyorgy Ervin este preocupat de un conflict interetnic in judet in 2011"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/covasna-prefectul-gyorgy-ervin-este-preocupat-de-un-conflict-interetnic-in-judet-in-2011/