Criza economica ii afecteaza doar pe prosti. Veniturile presedintelui PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu, au crescut cu 50% in 2009 fata de 2008!

June 2, 2010 •Madalin Guruianu, PNL, semidoct, Sfantu Gheorghe •Views: 2249

Criza economica mondiala, cea care este invocata de actualul guvern pentru taierea salariilor din sectorul bugetar dar si a pensiilor, nu l-a afectat deloc pe presedintele PNL Sfantu Gheorghe, consiliul local Madalin Guruianu (foto alaturi de Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu).
Conform declaratiilor de avere postate pe pagina oficiala de internet a Primariei Sfantu Gheorghe, Guruianu a avut in 2008 venituri totale de 36000 lei, toate din drepturi de autor. Venitul este unul enorm avand in vedere castigul salarial mediu net in judetul Covasna, care se afla in jurul sumei de 800 lei.
Prin comparatie, in 2009 Guruianu a avut venituri totale de 55.323 lei, din care 43.200 lei din drepturi de autor, 9138 lei pentru postul de director (in declaratia de interese nu este specificat unde anume este director!) si 2985 lei salariu de consilier. Criza economica i-a sporit asadar veniturile presedintelui PNL Sfantu Gheorghe cu peste 50%. Si asta intr-un judet fruntas la nivel national atunci cand vine vorba de castiguri salariale mizere. Detalii aici.
Foto: emilpantelimon.wordpress.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

12 Responses to Criza economica ii afecteaza doar pe prosti. Veniturile presedintelui PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu, au crescut cu 50% in 2009 fata de 2008!

  1. Dragos Alexa says:
  2. Sebastian Vladescu says:
  3. Antiignorantu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Criza economica ii afecteaza doar pe prosti. Veniturile presedintelui PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu, au crescut cu 50% in 2009 fata de 2008!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/criza-economica-ii-afecteaza-doar-pe-prosti-veniturile-presedintelui-pnl-sfantu-gheorghe-madalin-guruianu-au-crescut-cu-50-in-2009-fata-de-2008/