CRIZA LE PRIESTE DE MINUME CELOR AFLATI LA PUTERE! In ultimul an, groful de la conducerea Primariei Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad, a castigat de 11 ori mai mult din afaceri decat din salariul de primar!

August 24, 2011 •Antal Arpad, Primaria Sfantu Ghorghe, UDMR •Views: 1371

Ultima declaratie de avere a primarului din Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad Andras (foto), dovedeste inca odata faptul ca criza economica ii afecteaza doar pe cei saraci nu si pe bogatii aflati la putere in acest moment.

Astfel, conform ultimei declaratii de avere postata pe pagina de internet a Primariei Sfantu Gheorghe, primarul Antal Arpad a avut in ultimul an venituri de

397.903 lei doar din afaceri, in afara indemnizatiei de primar de 35.350 lei. Veniturile lui Antal s-au dublat in ultimul an daca comparam ultima sa declaratie de avere cu cea din 2010, cand acesta a declarat un venit total anual de doar 175.692 lei.

Veniturile lui Antal conform ultimei declaratii
Puteti accesa ultima declaratie de venit a grofului Antal Arpad aici.
Puteti accesa declaratia din 2010 a grofului Antal Arpad aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CRIZA LE PRIESTE DE MINUME CELOR AFLATI LA PUTERE! In ultimul an, groful de la conducerea Primariei Sfantu Gheorghe, UDMR-istul Antal Arpad, a castigat de 11 ori mai mult din afaceri decat din salariul de primar!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/criza-le-prieste-de-minume-celor-aflati-la-putere-in-ultimul-an-groful-de-la-conducerea-primariei-sfantu-gheorghe-udmr-istul-antal-arpad-a-castigat-de-11-ori-mai-mult-din-afaceri-decat-din-salariu-2/