CU ACORDUL AUTORITĂȚILOR DE LA BUCUREȘTI. Ungaria, implicare masivă în Transilvania. Ce prevede strategia Budapestei

April 23, 2020 •Ungaria •Views: 751

Planul Kos Karoly, strategia de dezvoltare economică elaborată de guvernul Ungariei și membri ai UDMR care stă la baza intervenției economice a Budapestei în Transilvania, arată clar că acțiunile guvernului maghiar prevăd ajutoare directe pentru cetățenii de etnie maghiară din România, transmite G4 Media.

Citește și Justiția demontează un alt fake news propagat de UDMR: primarul din Corund nu trebuie să plătească amenda de 100.000 de euro. Demontarea unui fake news cu care UDMR și-a intoxicat propriul electorat în cazul Corund

Acest document este motivarea deciziilor guvernului Ungariei care, prin acest plan, creează un program pentru susținerea renașterii economice a cetățenilor unguri care locuiesc în România”, se arată în documentul făcut public în limbile engleză și maghiară.

Până acum, guvernul de la Budapesta și UDMR au susținut constant că programul de granturi este nediscriminatoriu și se adresează în egală măsură cetățenilor indiferent de etnie.

Citește articolul integral pe G4 Media.

FOTO: maszol.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to CU ACORDUL AUTORITĂȚILOR DE LA BUCUREȘTI. Ungaria, implicare masivă în Transilvania. Ce prevede strategia Budapestei

 1. IANCU says:

  DACA LI S-AR TAIA GAZUL, PETROLUL ROMANESC JAPCARIT SI PROPRIETATILE JEFUITE DE LA EXTERMINATII ROMANI DIN NORDUL ARDEALULUI SI NU NUMAI, DE LA ’40 INCOACE….ATUNCI SA DISCUTAM DE INVESTITII.

 2. ioan says:

  SA SE IMPLICE SI ROMANIA-BUCURESTIUL IN TARILE UNDE SINT ROMANI.

 3. Alex says:

  In Transilvania,respectiv Har-Cov statul va pierde definitiv si populatia lui Eminescu va saraci ireparabil ,astfel puterea reala va fi preluata de oamenii lui Atilla ,avand consecinte de tip ,istoric, cu exemple , din fosta Austro-Ungarie

  • ioan says:

   NU SINTEM POPULATIA LUI EMINESCU ROMANII DIN HAR-COV ,CONDUCEREA STATUKUI ACTUAL ESTE DOAR PTR UN 10% DIN POPULATIE MUMA POATE NICI PTR ATIT.

 4. Gheorghe says:

  Ma refeream ca nu mai esti atat de incisiv prin articole personale, nu in instanta. In instanta stiu cum merg treburile. Am procese.

 5. Gheorghe says:

  Te-ai puturosit, Dan. Preiei de ceva timp doar de la altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CU ACORDUL AUTORITĂȚILOR DE LA BUCUREȘTI. Ungaria, implicare masivă în Transilvania. Ce prevede strategia Budapestei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/cu-acordul-autoritatilor-de-la-bucuresti-ungaria-implicare-masiva-in-transilvania-ce-prevede-strategia-budapestei/