CURTEA DE APEL BUCURESTI CONFIRMA: UDMR-istul Bondor Istvan, consilier judetean la CJ Harghita si fost sef al ISJ Harghita, este turnator la Securitate!

March 24, 2011 •Bondor Istvan, Borboly Csaba, Consiliul Judetean Harghita, PCM, Secuitate, UDMR •Views: 1847

Numele lui Bondor Istvan (in foto in stanga, alaturi de presedintele CJ Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba), ales pe lista Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR), figureaza la pozitia numarul 57 din situatia litigiilor initiate de catre CNSAS in 2009, conform raportului de activitate al CNSAS pe 2009.
Curtea de Apel Bucuresti a admis in data de 7.02.2011 actiunea inaintata de CNSAS, prin care CNSAS a cerut constatarea calitatii de colaborator al fostei Securitati a consilierului harghitean. 

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/09/exclusiv-doi-consilieri-judeteni-din.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to CURTEA DE APEL BUCURESTI CONFIRMA: UDMR-istul Bondor Istvan, consilier judetean la CJ Harghita si fost sef al ISJ Harghita, este turnator la Securitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CURTEA DE APEL BUCURESTI CONFIRMA: UDMR-istul Bondor Istvan, consilier judetean la CJ Harghita si fost sef al ISJ Harghita, este turnator la Securitate!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/curtea-de-apel-bucuresti-confirma-udmr-istul-bondor-istvan-consilier-judetean-la-cj-harghita-si-fost-sef-al-isj-harghita-este-turnator-la-securitate-2/