Curvasarie curata! Manevra din spatele numirii la SRR vs. distrugerea legii ANI – de ce este de fapt pastrat UDMR la putere

June 30, 2010 •Agentia Nationala de Integritate, Iulian Urban, PD-L, PNL, PSD, UDMR •Views: 2588

Aflam de pe blogul Senatorului Iulian Urban:

Pentru ca de fapt UDMR face acele jocuri politice pe care unii din PDL nu le pot face la lumina reflectoarelor.
Adica marti 29 iunie am stat pana seara la opt in Parlament sa votam la SRR [ eu nu nu am votat , ca sa ne intelegem ] reprezentantul UDMR. Reteta clasica a fost ” daca nju il votam pe ungur la SRR astia ne-au zis ca ies de la guvernare si ne lasa balta”…servita mereu credulilor si naivilor parlamentari PDL .Ce daca UDMR se impotriveste trecerii la parlamentul unicameral, ce daca au castrat legea ANI, ce daca au trantit la CCR legile austeritatii ? Ei bine, trocul ordinar a fost de fapt altul.
Sa se sustina candidatul UDMR la SRR iar in contramasura, a doua zi adica astazi 30 iunie 2010 in Senat, UDMR prin senatorul Frunda sa fie vioara intai a circului jalnic la finalul caruia, cererea de reexaminare a Presedintiei Romaniei sa fie respinsa.
Pentru ca nu poate fi nimeni pacalit de faptul ca, tu spui ca “admiti” cererea de reexaminare in conditiile in care…o golesti de continut, eliminand patru din cele sase puncte adica cele mai importante, care practic lasa ANI cu un rol pur decorativ. Ba am auzit o voce a unui coleg din PDL care a spus ” las’ ca uite asa intelege si Basescu ca nu poate el sa imi impuna sa votez ca ANI sa imi cerceteze contractele mele cu statul…”. Curvasarie curata.
Dupa ce la Comisia Juridica m-am impotrivit adoptarii unui raport de “admitere” a cererii de reexaminare care de fapt respingea cererea si castra ANI, azi in Plen am avut suprinza sa constat ca votul a fost unul transpartinic si pro-interesului personal : 115 pentru distrugerea ANI; Votul meu de abtinere este justificat de faptul ca sper ca pe golurile lasate de senatori, Guvernul sa vina urgent cu o OUG prin care sa reintroduca in legea ANI tot ce au scos senatorii care au votat azi chipurile pentru admiterea cererii de reexaminare, cand ei de fapt au golit de continut atat cererea presedintelui Basescu cat si legea ANI.
Parlamentarii Romaniei au demonstrat inca o data ca indiferent de culoarea politica isi dau mana imediat atunci cand in joc sunt interesele lor, cand trebuie sa-si apere interesele !
Comisia Europeana intocmeste rapoarte de verificare si niciodata nu a acuzat ANI ca ar fi instrument politic, dimpotriva, ANI a fost laudata; la fel, DNA
Acuzatiile de politizare a DNA sau ANI au venit doar din interiorul tarii de la PSD si PNL, care fac aceste acuzatii numai la televizor, unde nu le cere nimeni sa le si dovedeasca.
PSD si PNL n-au avut niciodata curajul sa faca aceste acuzatii la Bruxelles, pentru ca acolo li s-ar fi cerut sa le si DOVEDEASCA.
Urmariti stirile sa vedeti ca in timp ce PNL, care declara ca-si va face publice averile, a votat azi pentru distrugerea legii ANI, alaturi de PSD-ul lui Ponta care declara la fel ca va sustine aceasta lege, si au prin in hora rusinii si o mare parte din parlamentarii PDL. Pentru ca daca cineva vrea sa faca o lista a rusinii acum este momentul. Pentru ca una este ca prin taierea pensiilor sa se fi vorbit de 6-700 milioane de euro, si alta este sa razi o lege si pe ANI care ar avea de cautat cateva miliarde de euro obtinute prin sifonarea banului public, contracte cu statul.

Integral aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

15 Responses to Curvasarie curata! Manevra din spatele numirii la SRR vs. distrugerea legii ANI – de ce este de fapt pastrat UDMR la putere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Curvasarie curata! Manevra din spatele numirii la SRR vs. distrugerea legii ANI – de ce este de fapt pastrat UDMR la putere"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/curvasarie-curata-manevra-din-spatele-numirii-la-srr-vs-distrugerea-legii-ani-de-ce-este-de-fapt-pastrat-udmr-la-putere/