De ce nu il voi vota pe Madalin Guruianu!

May 20, 2008 • alegeri, campania electorala, Covasna, Madalin Guruianu, romani, Sfantu Gheorghe, unguri • Views: 1309

NU este absolvent de studii superioare, ci un fals “intelectual”, absolvent de studii medii

In urma unor zvonuri i-am cerut domnului Guruianu sa ne spuna daca are sau nu diploma de licenta. Bineinteles ca, de la inaltimea domniei sale, a refuzat sa ne raspunda. Doua concluzii se pot trage de aici: ori domnul Guruianu nu da doi bani pe parerea noastra (destul de probabil) ori nu poate contrazice aceste zvonuri (mai mult ca sigur). Si atunci am si eu o intrebare de bum simt: de ce as vota un individ care nu poate face dovada pregatirii sale „intelectuale”? In tot acest timp domnul Guruianu ne vorbeste de profilul „intelectual” al domniei sale. Sa presupunem ca aceste zvonuri sunt false si domnul Guruianu are o diploma academica; intrebarea fireasca este: cu ce poate ajuta un filosof comunitatea noastra? Cel mult sa ridice mana si sa voteze in necunostinta de cauza. Apreciez insa abilitatile de bun manipulator al domnului Guruianu, care s-a etichetat singur drept „intelectual” dupa numai o singura „carte” scoasa de domnia sa. Ma intreb cum se va auto intitula la a doua carte? Pericle din Covasna?

Ce exemplu de conduita intelectuala da el tinerilor adolescenti de a caror imagine se foloseste cu atata succes? Care sunt maretele proiecte intelectuale la care ar trebui sa ne inchinam si prin urmare sa il votam? Raspunsul este cat se poate de clar. Niciunul.

Ne bucura faptul ca geniul domniei sale nu a putu inflori la Braila sau Bucuresti dar isi gaseste apogeul la Sfantu Gheorghe.

3 Responses to De ce nu il voi vota pe Madalin Guruianu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend