DECIZIE DEFINITIVA SI IREVOCABILA. Curtea de Apel Targu Mures il obliga pe presedintele CJ Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, sa imi comunice o copie IN LIMBA ROMANA a raportului "Erosodo Szekelyfold"!

July 27, 2011 •Borboly Csaba, Consiliul Judetean Harghita •Views: 1252

Curtea de Apel Targu Mures a admis recursul pe care l-am declarat impotriva sentintei Tribunalului Harghita care mi-a respins actiunea prin care am solicitat instantei sa-l oblige pe presedintele Consiliului Judetean Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, sa imi comunice o copie in limba romana a unui raport despre starea asa-zisului “tinut secuiesc”, raport postat pe versiunea in limba maghiara a paginii de internet a CJ Harghita. 
Conform deciziei Curtii de Apel Targu Mures, Borboly Csaba este
obligat acum sa traduca documentul “Erosodo Szekelyfold” si sa imi comunice o copie in limba romana, in format electronic.
erosodo_szekelyfold CJ Harghita

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DECIZIE DEFINITIVA SI IREVOCABILA. Curtea de Apel Targu Mures il obliga pe presedintele CJ Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, sa imi comunice o copie IN LIMBA ROMANA a raportului "Erosodo Szekelyfold"!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/decizie-definitiva-si-irevocabila-curtea-de-apel-targu-mures-il-obliga-pe-presedintele-cj-harghita-udmr-istul-borboly-csaba-sa-imi-comunice-o-copie-in-limba-romana-a-raportului-erosodo-szekel-2/