DECLARAȚIE DE PRESĂ. Am sesizat ANI în legătură cu posibilul conflict de interese în cazul primarului din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad Andras!

November 29, 2011 •Agentia Nationala de Integritate, Antal Arpad, Primaria Sfantu Ghorghe, UDMR •Views: 1018

Declarație de presă 
În cursul zilei de azi, 29 noiembrie, am adresat o sesizare Agenției Naționale de Integritate în temeiul Legii nr. 233/2002 și al Legii nr. 176/2010 prin care am solictat ANI să verifice dacă atribuirea de catre Primaria Sfantu Gheorghe a mai multor contracte contracte în valoare de aproximativ 5.1 milioane de
lei către firma domnului Zakarias Attila, SC Productie Prod Ax SRL, cu a carui fiică domnul Antal Arpad Andras, primar al municipiului Sfântu Gheorghe, are o relație de concubinaj din care au rezultat până acum doi copii minori, intra sub incidența dispozițiilor legii referitoare la conflictul de interese. 
Am pus la dispoziția ANI toate documentele pe care le-am obținut de la Primăria Sfântu Gheorghe în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informțiile de interes public. 
Dan Tanasa, blogger, președinte PC Spania 
Madrid, 29 noiembrie 2011

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DECLARAȚIE DE PRESĂ. Am sesizat ANI în legătură cu posibilul conflict de interese în cazul primarului din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad Andras!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/declaratie-de-presa-am-sesizat-ani-in-legatura-cu-posibilul-conflict-de-interese-in-cazul-primarului-din-sfantu-gheorghe-antal-arpad-andras/