Deputații USR s-au abținut la vot în cazul proiectului privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

May 14, 2020 •Parlamentul Romaniei •Views: 488

Deputații USR s-au abținut ieri la votul privind adoptarea proiectului de lege privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, proiect inițiat de senatorii PSD Titus Corlățean și Șerban Nicolae.

Citește și Parlamentul României, semnal puternic pentru demnitate națională. Aceasta trebuie să fie singura opțiune în fața pretențiilor UDMR

Deputații formațiunii conduse de Dan Barna s-au abținut la vot (detalii aici) în timp ce deputații UDMR au votat împotriva adoptării proiectului de lege privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon.

USR nu a dorit astfel să-și deranjeze electoratul de etnie maghiară din Transilvania deși poziția formațiunii în această chestiune a servit intereselor UDMR, deci ale Ungariei.

FOTO: Dan Barna, Digi24

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to Deputații USR s-au abținut la vot în cazul proiectului privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

 1. Constantin says:

  Nici nu ma asteptam la altceva de la niste mankurti
  (Mankurtul, o întruchipare simbolică a omului supus, spălat pe creier, care-și uită trecutul, părinții și propria identitate, slujind doar stăpânului care-i dă adăpost și mâncare. O făptură îndobitocită, cu nevoi simple și puține, căreia i-au fost răpite conștiința, judecata și aducerea-aminte – miezul sfânt al omului, singura avere pe care-o duce cu el, căci e de neatins pentru alții. Și totuși, cineva a găsit o cale să-i fure omului și această avere…)

 2. Alexandru Toma Nemoianu says:

  Sunt un adversar hotarat al formatiunii neo-marxiste USR.Dar acest vot de impotrivire le face CINSTE.Ce rost au provocarile populiste? Pe cine impresioneaza? Nimeni nu vrea sa modifice granite.

  • Ioan says:

   Asa ai tu impresia? Sau esti orb sau nu înțelegi situația actuală sau esti un postac de al ungurilor I, m Sorry dar chiar asta vrea Ungaria…sa modifice granița.

   • Jorj says:

    Suntem de acord să modificăm granița cu Ungaria. Să fie mutată pe Tisa

    • groza says:

     Eu asi dori mai extinsa.Ungaria sa se uneasca cu Romania,capitala la Budapesta,fiind majoritari denumiriile vor fi (de ex. strazi) si in limba romana ,limba oficiala romana.

  • Iulian says:

   Al. T. Nemoianu, serios? Asa ti-au spus dumitaloe aia care zic ca ei sunt de aici, iar romanii au venit din Albania, sa plece inapoi? Sau aia care afiseaza mereu harta Ungariei mari? Sau aia care vor elimine orice autoritate a statului roman din Harghita si Covasna? Ca ei au zis ca nu vor, nu-i de mirare, chiar si hotul se jura ca el n-a furat nimic, de mirare e ca unii chiar ii si cred!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Deputații USR s-au abținut la vot în cazul proiectului privind declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/deputatii-usr-s-au-abtinut-la-vot-in-cazul-proiectului-privind-declararea-zilei-de-4-iunie-ziua-tratatului-de-la-trianon/